Kreativia på The Gathering 2009

På The Gathering 2009 vil vi gjøre en ny storsatsning for å etterkomme ønskene og kravene fra våre kreative deltagere. Vi vil arrangere et variert utvalg av kreative konkurranser, for programmere, musikere, grafikere, machinima-produsenter og de som sitter med en spillutvikler i magen. Vi håper at årets party vil oppmuntre deg til å bruke datamaskinen din til noe kreativt. Kom og bli med!

Resultater

Gratulerer til vinnerene av de kreativie konkurransene på The Gathering 2009

Innlevering av bidrag

Innlevering av bidrag gjøres via Partyticket. Serveren som er satt opp her på TG (og den eneste som skal brukes til dette formålet) finner du her:

http://ptn.tg09.gathering.org/

Tidsplan

Her finner du en fullstendig oversikt over alle viktige tidspunkter for det som skjer innen Kreativia på TG i år.

Konkurranser

Inneholder informasjon om de kreative konkurransene som vil holdes på The Gathering i år.

Seminarer

Hvert år inviterer The Gathering talentfulle personer til å holde foredrag og dele noen av sine hemmeligheter. Foredragene er et perfekt sted å starte hvis du vil lære en ny kreativ måte å bruke datamaskinen på, eller lære noen nye triks hvis du allerede er i scenen.

Workshop

I Vikingskipet vil vi introdusere et nytt tilskudd til aktivitetene på TG: Den Kreative Workshopen. Dette er et avslappet område hvor du kan utforske mulighetene du har til å bruke datamaskinen til å lage ting. Ta med ditt eget utstyr, eller bruk utstyret vi setter frem til deg. Uansett vil du finne de verktøyene du trenger for å produsere noe selv. Vi sørger også for at de beste i gamet vil være der for å hjelpe deg og introdusere deg til "scenen”! Du kan bli med på kræsjkurs for å få komme i gang, eller mer avanserte kurs for å lære deg noen skitne triks fra de mest skitne folka demoscenen har å tilby. Eventuelt kan du bare henge rundt og slappe av, ta en cola og bli kjent med folk. Du er velkommen uansett hva du velger å gjøre.

Mentorer

Mentorene på The Gathering er flinke kreative folk som er tilgjengelig for å hjelpe deg innen sine fagområder. Mentorer innen programmering, grafikk og musikkproduksjon vil være på plass i den kreative workshopen mellom 12:00 og 24:00 hver dag i løpet av TG. De kan gi deg assistanse på ditt nivå, om du er nybegynner eller allerede godt i gang. Å snakke med mentorene vil være en fin måte å bli kjent med det kreative miljøet og demoscenen på The Gathering.

 

 

SponsorerTheNewsGathering

Viktige nyheter