13. nov. 03:31

... og få tilgang til crewområdet! Kanskje du vil forstå hvorfor crewet er glad i bananer? Wannabe - vårt system for rekruttering av crewmedlemmer er åpen.  I dagene framover vil vi ta en nærmere presentasjon av crewene, så ikke vent for lenge før du besøker oss igjen. Send inn søknaden på wannabe.gathering.org

20. okt. 19:00

The Gathering er et av verdens største dataparties. Siden oppstarten i 1992 har arrangementet vokst fra 1100 deltakere til mer enn 4500. I 2009 var det mer enn 300 frivillige som sørget for arrangementet ble gjennomført – helt frivillig. De frivillige er organisert i fem fløyer (Core, Event, Info, Sec og Tech) som igjen har sine crew.

For å få gjennomført The Gathering 2010 søker vi nå en person som vil lede Economy.

14. sep. 20:00

Styret i KANDU kan med glede presentere organizers for The Gathering 2010:

  • Core: Vegard Skjefstad
  • Event: Jørgen Vigdal
  • Info: Frode Sandholtbråten
  • Security: Carl Henrik Myhre
  • Tech: Marcus Sæthershagen

  • Deltakerombud: Lars Petter Johnsen
  • Crewombud: Ingvild Myhre
  • Koordinator: Marius Jønsrud

Styret i KANDU ønsker ledergruppen lykke til med planleggingen av The Gathering 2010. Styret ser frem til et forrykende event som går i historiebøkene som det beste TG noen gang.

Tommy Sollyst Hulthin
Styreleder
KANDU - kreativ aktiv norsk dataungdom

3. juli 13:30

KANDU er i gang med å sette sammen ledelsen for The Gathering 2010, og i første omgang søker vi etter en deltakerombud og en crewombud. Søknadsfristen er 15. juli 23:59.

 

For mer informasjon om stillingene og hvordan du søker, last ned utlysningsteksten (PDF)

14. april 16:47

Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.

Eksempel::Subjekt: LF - Teddybjørn, gul og rosa. Ler når du kiler den på magen." Vær vennlige å bruke beskrivende subjekt på mailen.
Selve teksten i mailen skal inneholde når, hvor og hvordan du har mistet gjenstanden, og i tillegg tar du med info om farge, form og lukt.

14. april 09:50

Dere ville ha den, her er den:

lug00ber-TG09_Attention_Grabber.mp3

12. april 13:30

Vil du at TG skal bli bedre i fremtiden? Vi hadde satt veldig pris på om du tok deg tid til å svare på vår lille spørreundersøkelse.

12. april 04:15

Gikk du glipp av verdensrekordforsøket i overklokking hos standen til ASUS? Vi har et videoklipp til deg! Enjoy!

12. april 03:46

Resultatene fra spillkonkurransene er klare.

Sjekk ut resultatene her

12. april 02:28

Prisutdeling på Scenen Se det her ved å bruke VLC , et gratisprogram for videoavspilling. Denne streamen funker kun for de som er i Vikingskipet.

Vi har en flash-spiller som kan vise streamen til de som er utenfor Vikingskipet, les mer for å finne spilleren.

12. april 00:39

Vkingskipet på Hamar, representert ved kommandør Carl av den rosa banankommandoen, har skurt dekket og er klar for nye raid på verdensvevens kalde hav. For å markere begivenheten har de skjørbuksrammede matrosene ombord valgt å seile under korrekt flagg, tilpasset påskens bruk av skipet.

11. april 22:54

Den femte utgåva av TheNewsGathering er no klar. Dette er den største og etter vårt syn beste utgåva nokon gong. Last ned, len deg tilbake og nyt!

11. april 21:45

Bidragene til Game Development-konkurransen ligger nå på ftp.gathering.org. Prøv alle spillene, og stem på din favoritt på partyticket.net . Stemmingen stenger klokken 00:45

11. april 20:49


Foran ved scenen under det tyske flagget sitter Stefan "Payne" med gjengen fra Mannheim, Tyskland. Hva de gjør på TG har han en soleklar formening om.

11. april 18:12

TS-rekka på rad 50 og 51 har tatt kosten fatt og er nå blant de reneste radene i hele skipet, til etterfølgelse for andre deltakere. Vi oppfordrer til å rydde rundt plassene for et bedre miljø i skipet.

Foto: Frode Sandholtbråten

11. april 16:51

info:Desk har fått inn flere gjenglemte gjenstander, blant annet tre mobiltelefoner, to bilnøkler og et kamera. Savner du noe, ta kontakt!

11. april 15:36

Noen har tatt opp attention grabberen vi spiller før de kreative konkurransene, og lagt den ut på youtube. Vi ber dere allikevel om å ikke spille den på deres egne anlegg. Dette er hvorfor:

11. april 13:21

Last opp dine beste bilder fra The Gathering 2009 til www.gathering.org

Vi gir deg nå det offisielle TG-deltaker-galleriet.

Klikk her for å se og laste opp dine bilder

11. april 13:13

Plutselig dukker det opp skriftlig informasjon. Slik fungerer det bak kulissene.

11. april 12:40

Laurdag er konkurransedag i Skipet. Komplett deler i dag ut premiar for hundretusenvis av kroner i ymse konkurransar. Her finn du komplett timeplan over konkurransane.

11. april 10:56

Pass på at du rydder opp på plassen din, og pass på at naboen din gjør det samme. Vinneren av den ryddigste raden ila. lørdag mottar en flott premie under ryddingen i kveld.

Crew hjelper deg med rydding og kommer rundt på rydderunder i skipet.

11. april 01:34

Event:Production har vært både høyt og lavt med kamereraene deres, og nå har de redigert noen av videoklippene og gjort de klare til publisering på web. Nå serverer vi den første videoklippen; Stemningsrapport fra The Gathering. Enjoy! 

11. april 00:30

The Gathering er enda ikke over, og kampen mellom Fire og Ice står fortsatt sterkt. Vil du vise alle hvilken side du støtter? Last ned bakgrunnsbildepakken og velg bakgrunnen som pasesr DITT element. Bakgrunnsbildene er laget av Allan Tangedal, fyren som lagde årets fantastiske logo. Bakgrunnsbildepakken finner du her.

10. april 23:28

Stemmene er telt opp, og alt er klart for premieutdelingen senere i natt.

Se den fulle artikkelen for mer informasjon om hvilke premier som deles ut.

10. april 21:21

Siste utgåve av TG si eiga avis, TheNewsGathering er ute!

Denne utgåva inneheld artiklar om våre nye Guinnes rekordar, nerdebading, Kva du kan gjere på TG utan datamaskin i tillegg til mykje meir.

10. april 21:05

Grillene tennes opp til grillfest i morgen, påskeaften, 11. april. Alle deltakere er velkommen til å deta på The Gathering 2009 Grillfest.

10. april 18:58

Resirk-standen i nordre sving vil at DU skal pante søppelet ditt. Pantar du alt søppelet du har liggende rundt plassen din, kan du vinne flotte premiar, mellom anna ein tur til taket i Vikingskipet!

10. april 17:40

Enkelte rader i Vikingskipet er mykje meir rotete enn andre, med søppel og rot liggande over alt på bakken. Frå no av VIL slikt rot få konsekvensar!

10. april 15:34

Det er ditt ansvar å sjekke at demoen din kjører på compomaskinen. Vi kan ikke vise demoer som vi ikke får kjørt. Kom til Creative Workshop ved deadline, og sjekk at vi får kjørt bidraget ditt korrekt. Hvis du har et Linux-bidrag i Demo, Fast Intro eller Wild er dette spesielt viktig, da vi bruker en egen maskin til dette.

10. april 12:12
Klokka tolv i natt er det deadline for Game Development-compoen. Ekstra-seminar klokken 13:00 i dag!
10. april 10:18

Ta en pause fra datamaskinen og bli med på den årlige badeturen! Fredag 10. april ønsker ChillOut alle velkommen til svømmehallen på Ankerskogen. Gratis inngang og transport.

10. april 10:12

Til alle kreative mennesker. Fast intro-emnene er offisielle.

Dead line er fredag 10.04 18:20

10. april 08:59

Auditoriumet viser i dag dokumentarfilmen "Urospredere". Urospredere er en norsk dokumentar som tar for seg ulovlig fildeling i Norge. Filmen har fått stor oppmerksomhet det siste året, både i media og i datamiljøet.

10. april 02:11

I tillegg til pengepremiane for plasseringar i dei kreative konkurransane vil juryen velge ut fire bidrag dei synest fortener ekstra anerkjenning.

9. april 22:08

Som dere kanskje vet, er det en hyggelig kar her fra Guinness World Records,
rettere sagt Mr. Gaz Deaves, Video Game Records Manager.

9. april 20:37

Oppgaven for Small HTML-konkurransen er nå ute. Start på bidraget ditt nå, du har 24 timer på deg til å få det så lite som mulig!

OBS: På grunn av forsinket publisering er innleveringsfristen flyttet. Innleveringsfristen er nå fredag 20:45

https://archive.gathering.org/tg09/no/creative/compos/small-html/oppgave-for-small-html/

9. april 19:24

Live-sendingene fra auditoriumet er nå tilgjengelige her hvis du bruker VLC.
For seere utenfor skipet kan man se strømmen i en Flashavspiller synlig i resten av artikkelen.

9. april 18:54

Siste utgåve av The Gathering si eiga avis, TheNewsGathering er no ute!

Denne utgåva inneheld artiklar og bilete frå opningsshowet, chillout, forumet, infodesken med meir.

9. april 17:16

Vi må slå noen rekorder, så alle sammen, last ned, surf YouTube-videoene til Barak Obama (de er i High Def!), og last ned fire-fem nye Linux-distroer!

9. april 15:41

Fortsatt sammen? Kontakt Event:Productions på høyre side av scenen. Vi vil vite! 

9. april 15:34

Får du ikke den fete 3D-effekten din til å se helt ut som i favoritt-demoen din? Synes du bassen i låta du lager høres litt pinglete ut? Trenger du tips for å få lyset helt riktig i 3D-modelleringsprogrammet?

9. april 14:16

1. Excello
2. LatterligLett
3. Aftermath
4. highscore
5. Alchemists
6. Gamefuel
7. WeMakeSNAIL!
8. Sacred

9. april 14:09

Kvalifiseringen til Trackmania Nations-compoen begynnerklokken 15:00. Husk å bruke nicket ditt fra Partyticket som nick ingame.

9. april 13:09

Delta i ASUS' grafikkortdesign-konkurranse

Vinneren vil bli kåret av en representant fra ASUS

9. april 11:36

A member of the highly impressive G-Series notebook, the ASUS G71G is designet specifically for gaming enthusiast. On The Gathering 2009 you will be able to try out the best games on the best gaming notebook in ASUS booth. Welcome to play Crysis Warhead, Tom Clancy's HAWX, Left 4 Dead, Burnout Paradise and Mirror's Edge.

9. april 00:11

Andre utgåve av The Gathering si eiga internavis, TheNewsGathering, er no klar.

TheNewsGathering #2 inneheld viktig informasjon om arrangementet, artiklar om det som skjer under TG og nyttige fakta og kuriositetar.

8. april 23:36

Torsdag 9. april avholdes det lagledermøte og compo for Counter-Strike 1.6 og DotA. Det vil også være compo i WC3, Quake 3 og Trackmania Nations. Informasjon om Xbox-compoene vil komme samme dag klokken 12.00. 

8. april 19:12

Det vil skje et forsøk på å ta en Guinness verdensrekord i spillet Racedriver Grid, og det vil være en 24timers løp. Hvis du ønsker å sette en rekord, besøk standen til game ved scenen for å melde deg på og spille! Påmeldingsfristen er 01:00 torsdag 9. april, og rekordforsøket vil begynne i kveld - så skynd deg!!

8. april 18:00

Heisann alle gamere. Det er veldig viktig at alle melder seg på riktig konkurranse til riktig tid. Derfor har vi nå laget en liten smørbrødliste som forteller deg hvordan du melder deg selv/ditt team på game-compos. For å fortelle litt om tidsfrister så er siste frist for påmelding i kveld klokken 23:00. (Onsdag 08.04.09/TG Dag 1). Dette gjelder både stage 1 og stage 2.

8. april 17:51

Skal du delta i ein spelkonkurranse på The Gathering kan du no registrere deg.

For å registrere ditt lag, gå til Partyticket.net!

8. april 17:42

Innlevering av bidrag gjøres via Partyticket. Serveren som er satt opp her på TG (og den eneste som skal brukes til dette formålet) finner du her:

http://ptn.tg09.gathering.org/

8. april 16:34

På grunn av dens imponerende spesifikasjoner og et unikt hovedkort og kjøledesign, så har W90Vp'en allerede blitt kjent som en av de raskeste maskinene på markedet. Kom til ASUS standen på The Gathering og opplev dette!

8. april 16:08

Konkurrer i R.O.G (Republic of Gamers) Shootout i Counter-Strike 1.6, og vinn en custom made extreme gaming Desktop - verdt 24 500 NOK.

8. april 14:01

Det er viktig å halde eit auge med verdisakene dine medan du er på The Gathering. Under innsjekking og utsjekking av Vikingskipet vert mykje utstyr frakta inn og ut, noko som gjer det lett for tjuvar å ta med seg litt ekstra datautstyr på vegen.

8. april 11:14

Tidligere annonserte vi at det er altfor mange PTN-kontoer med ugyldig informasjon som uriktige navn, adresser etc. Vi fortalte at dette ville føre til konsekvenser dersom det ikke blir fikset på før ankomst til TG.

Akkurat nå er det en lang kø utenfor skipet på grunn av ugyldige PTN-kontoer.

Hvis du fortsatt befinner deg hjemme, eller er i køen med mobiltelefon som har internett - sjekk PTN-kontoen din og korriger dersom det er nødvendig!

Køen beveger seg framover - men sakte...

8. april 10:31

Det regner, og flere har blitt våte. Vi anbefaler dere å skifte til tørre klær før dere blir kalde. Føler du deg kald så vil det hjelpe å ta en dusj før du skifter. Dette vil forebygge en eventuell forkjølelse, og du vil føle deg opplagt etterpå!

8. april 09:54

Etter nokre regnfulle timar med venting utanfor Vikingskipet, er dørene no opne for publikum. Fleire hundre menneske hadde stilt seg i kø utanfor skipet klokka 09, og hallen vert no gradvis fylt av forventningsfulle datanerdar, datamaskiner og store høgtalarar(!)

7. april 19:14

Planlagte du å være førstemann inn? Du er for sen! Fredrik, Mikkel, Kenneth og Fredrik har ventet siden søndag.

7. april 17:29

Vi anbefaler deg på det sterkeste at du oppdaterer ditt operativsystem og beskytter din Windows PC. Her er en liten guide!

7. april 14:21

De fleste værvarslene lover regn på onsdag.

7. april 13:32

Nødutgangene på kartet er merket med fargede piler, fargene på kartet tilsier hvilken retning man bør gå for å komme til nærmeste nødutgang fra stedet man er i det øyeblikket. Vennligst les hele artikkelen.

6. april 23:19

Nettavisa Digi.no har intervjua nettverkskonsulent Daniel Husand, chief for Tech:Net og systemingeniør Merete Asak frå Cisco Norge.
I intervjuet snakkar dei om nettverksinfrastrukturen på The Gathering, korleis ein kan verte crew der og kor mykje data som vert flytta innad i Vikingskipet og inn og ut av skipet dei fem dagane kulturarrangementet varer.

6. april 21:11

Nettkameraet som syner førebuingane til TG live vert no skrudd av. Dette gjer vi med vilje, så det er ikkje naudsynt å rapportere om feil med kameraet til oss :-)

Kameraene kommer ikke opp igjen før partyet starter.

Men, Tech-crewet har sagt seg villige til å spele repriser frå opptaka som er gjort tidlegere, dersom det er mange nok som ønskjer det.

6. april 18:57

Momssaka i fjor skapte mykje engasjement blant deltakarane på The Gathering. Massive protestar mot momskravet og omfattande mediadekning førte til at Finansdepartementet gjorde eit hastevedtak om å frita The Gathering frå momskravet. No har tre av dei personane som sto i bresjen for å gjere TG momsfritt sendt sine videohelsingar til deltakarar og frivillige.

6. april 11:56

Husk å ta med deg badebukse på The Gathering i år. På fredag er det tid for bading på ankerskogen og butikkene er stengt både torsdag og fredag.

6. april 10:48

Overklokking er dataindustirens formel 1. Det er ingen praktisk behov for det, det er farlig, og det er alltid noe som går galt, men når det vikrer går det fort - veldig fort!

5. april 22:28

Zooomg! Det strømmer inn rapporter om romvesener som okkuperer parkeringsplassen vår! Romvesenene har ankommet i minst tre biler: en hvit, en grønn og en med en farge vi ikke klarer å beskrive.

5. april 22:18

Natt til Skjærtorsdag blir det premiere på den norske dokumentarfilmen "Exil" på storskjermen på TG. Filmen tar for seg onlinespill på nett, og hvordan det påvirker et knippe mennesker på godt og vondt.

5. april 21:35

Medlemmer av ledergruppa og andre nøkkelpersoner i TG-crew er i ferd med å forflytte seg til VIkingskipet de neste dagene. Når vi ankommer skipet vil vi være ganske opptatt med å få på plass de siste bitene. Det er derfor gjort visse endringer i måten dere får kontakt med oss på.

5. april 19:37

I år dropper vi gulfargen og kyllingene. The Gathering 2009 har fått navnet og temaet «Fire & Ice», og i år vil ikke temaet kun påvirke sceneshow og events, men hele arrangementet.

5. april 12:00

Fristen til påmelding til Crew for a Day nærmer seg med stormskritt. Send mail til cfad@gathering.org for å søke!

5. april 00:22

Skipet er på nett!

4. april 04:22

Den første utgaven av vårt eget magasin, The NewsGathering, er sluppet!

3. april 19:44

Alle deltagere før fylte 16 år må medbringe et signert samtykkeskjema fra deres foreldre eller foresatte.
Samtlige deltagere må også kontrollere opplysningene på PTN-kontoen sin.

3. april 16:43

QPAD stiller med musematte iført TG09-logoen, og lover at den er det perfekte valget for deg.

3. april 15:42

De offisielle premiene i spillkonkurransene er nå offentligjort.

Les mer på https://archive.gathering.org/tg09/no/game/prizes/

3. april 15:13

Guinness Rekordbok kommer på The Gathering 2009. I den anledning vil det gjøres forsøk på å sette ni nye rekorder under arrangementet. LeMans, overklokking, stolleken og nerdebading er blant de aktuelle rekordene.

3. april 15:12

Lørdag 4. april, klokken 23:59, stenges seteregistreringen, og du kan ikke lenger endre plassering.

2. april 18:40

Reglene for Hardcore Programming-konkurransen er nå tilgjengelige fra compo-siden.

2. april 00:01

Som de fleste av dere sikkert har fått med seg nå: Saken om matforbud i hallen var en aprilspøk. Men trusselen fra brannvesenet og helsemyndighetene er høyst reell.

1. april 13:56

Kommer du med bil så bør du lese dette. Det ordinære innkjøringsfeltet (midtrabatt) blir sperret slik at vi forlenger køen til TG gjennom hele veien, rundt rundkjøringen og tilbake til borterste innkjøring på plassen.

1. april 00:14

Kampen om momsen er over, men The Gathering er fortsatt truet. Både brannvesenet og helsemyndighetene har nå sett seg lei av de stadig økende mengdene søppel som ligger i radene. Alt søppelet blokkerer gangveiene ved evakuering, og representerer også en betydelig helsefare. Vi ser oss derfor nødt til å forby all mat blant bordradene.

30. mars 22:21

Av sikkerhetsmessige årsaker vil Security i år vurdere samtlige hyller på TG.

28. mars 19:12

Partyshop er blant leverandørene som vil selge låser på The Gathering.

For å forhindre uærlige sjeler i å stjele utstyret ditt under The Gathering, kan det være en fordel å låse det fast.

28. mars 18:34

Det vil i år bli innført et generelt forbud mot laserpekere på The Gathering. Årsaken er gjentatte tilfeller av misbruk på tidligere arrangementer.

28. mars 17:14

Har du lyst til å gjøre noe kreativt på The Gathering, men trenger litt hjelp for å komme i gang? Mentorene er der for deg!

28. mars 13:24

Torill Elvira Mortensen, spillforsker ved Høgskulen i Volda, kommer til The Gathering for å se hvordan nettopp DU innreder plassen din!

28. mars 13:03

The Gathering er stolte av å kunne annonsere at QuadV vil komme til The Gathering for å kommentere årets spillkonkurranser. QuadV har vært ledende innen E-sport-kommentering de siste årene, og har deltatt på de fleste store arrangementene rundt om i verden. På The Gathering 2009 stiller de med sine beste kommentatorer.

26. mars 23:41

Oppgaven for Themed Graphical Design er nå tilgjengelig. Start arbeidet med en gang, innleveringsfristen er torsdag 09.04.2009 klokken 10:00.

26. mars 09:58

Hei alle nettverksnerder der ute! Nå har vi mer teknisk informasjon om nettverket på TG09!

25. mars 03:15

Skal du lage mat på The Gathering? Vi har gode nyheter til deg, og alle vennene dine.

24. mars 08:10

Tech:Net har begynt å blogge, resultatet finner du på http://technet.gathering.org/

24. mars 01:59

PTN kommer til å sende ut PTN-kortene i løpet av de nærmeste dagene. Husk å ta med kortet ditt på TG, så kommer du raskere inn.

24. mars 01:00

Også i år vil deltagere få tilbud om å prøve seg som crewmedlem. Førstemann til mølla!

23. mars 09:03

Internettlinjen på TG09 vil være en 5Gbps fiberlink levert av BaneTele!

21. mars 02:27

Siste sjanse for å registrere seg er mandag 30. mars. Vil du slå en rekord og havne i Guinness rekordbok - registrer deg i dag! Guinness rekordbok vil i år være til stede på The Gathering. Målet er å høste inn nye rekorder både til den vanlige rekordboka og til en egen rekordbok for dataspill!

20. mars 06:09

Skal du refundere billetter, må dette gjøres innen søndag 22. mars 12:00 CET (altså midt på dagen - ikke ved midnatt!). Etter det vil Partyticket (PTN) ikke lenger kjøpe tilbake billetter.

For å refundere billetter må du huske å fjerne user og seater fra billetten. Etter at fristen for refundering av billetter har gått ut, tillater vi at man kjøper og selger billetter utenom PTN, forutsatt at man følger reglene vi har satt. Vi har også noen råd til dere i forbindelse med salg utenom PTN.

14. mars 20:09

På samme måte som i fjor: Dagsbillettene vil være tilgjengelige på torsdag, fredag og lørdag mellom 10:00 og 20:00.

Billetten gir deg adgang til arrangementet til 07:30 neste morgen.

14. mars 18:45

Det er mange brukere som har registrert seg med ugyldig informasjon som falske navn, adresser osv. Det vil medføre alvorlige konsekvenser.

Ved innsjekking vil crewet kontrollere din registrerte informasjon, og vise deg bort fra innsjekkingskøen dersom den er ugyldig.

13. mars 23:43

I år har vi laget et kreativt område med 80 plasser. Ønsker du å sitte sammen med oss? Les resten av saken for å finne ut hvordan du kan få en av plassene.

13. mars 09:03

Vil du skrive for Gathering.org? Info:Content søker nå en journalist for gathering.org og The News Gathering. Ønsker du å bidra? Søk i dag på http://wannabe.gathering.org

5. mars 14:28

Torsdag 5. mars går Gullstikka av stabelen på Rockefeller i Oslo. TG-representater deler ut pris

4. mars 15:33

First Hotel Victoria tilbyr deltakere på The Gathering 2009 en spesialpris på overnatting under arrangementet.

27. feb. 20:50

Den første norske dokumentarfilmen om ulovlig fildeling i Norge, Urospredere, har fått stor oppmerksomhet det siste året.

Premieren finner sted i Vikingskipet den 10. april. Det vil være flere visninger i løpet av TG. Det arrangeres også en paneldebatt sammen med den første visningen. Deltakerne i debatten blir annonsert innen kort tid.

Urospredere ønsker å sette fokus på ulovlig nedlasting i Norge, og har blant annet intervjuet regissør Harald Zwart, Kultur- og kirkeminister Trond Giske, IFPI leder Marte Thorsby og advokat Espen Tøndel.

27. feb. 17:24

Seatingen begynner 1. mars, klokken 20:00, for grupper på 30 eller flere. Vi har laget et enkelt oversiktskart hvor vi har markert inn områdene der det kan være spesielt kaldt, eller spesielt støyende.

23. feb. 18:56

PLAY! Symphony er verdens største konsert med musikk fra historiens største
TV-spill, og arrangeres i Norge for andre gang. Konserten inneholder musikken
fra toppspill som World of Warcraft, Halo, Final Fantasy, The Legend
of Zelda, Super Mario, Guild Wars, Metal Gear Solid, Battlefield og mange
fler.

21. feb. 19:34

Tidligere år har åpningsshowet inneholdt både taukunstnere og norske stortingspolitikere. I år satser arrangørene på spillmusikk fra stororkester og flammer, og lover det beste åpningsshowet noen sinne.

18. feb. 11:40

Vi har fått informasjon fra NSB og dersom du reiser med tog til The Gathering fra Oslo og tilbake igjen så anbefaler vi sterkt å lese denne.

18. feb. 10:54

Den offisielle event-radioen på The Gathering 2009 blir Radio 3 Norge. De ser på fjoråret som en suksess og har valgt å satse sterkere i år.

16. feb. 22:47

Årets logo ble laget av Allan Tangedal, og kan nå bli lastet ned fra ftp.gathering.org.

13. feb. 22:24

De kreative konkurransene for The Gathering 2009 er nå offentliggjort. Se listen her: konkurranser. På tide å begynne på ditt bidrag.

3. feb. 20:53

Oppdatering 4. februar 14:40: Problemet er nå løst. Det er mulig å betale billetter med kreditt- og debet-kort igjen.

Partyticket har for tiden problemer med betaling via kort på partyticket.net. Problemet ligger hos en underleverandør til Paynet, og de jobber med å fikse problemet. Inntil problemet er fikset fungerer det kun å betale via nettbank/bankoverføring. Siden man har tilgang til webshoppen i 72 timer vil det være mulig å vente med å betale, og se om problemet er løst i morgen. Vi beklager problemene dette måtte medføre.

31. jan. 20:49

Spillene for spillkonkurransene på TG09 er nå klare. Vi vil i år spre oss over flere plattformer, så i tillegg til våre PC baserte konkurranser vil vi i år også ha en konsoll del.

Dette er for å gå alle typer spillere et bredere utvalg enn tidligere.

26. jan. 23:53

Billettsalget:
Billettsalget starter tirsdag 3. februar klokken 19:00, og billettene kjøpes på partyticket.net. Frem til dette tidspunktet kan man stille seg i kø til et lotteri som vil avgjøre hvilken plass man får i køen. Plassen i køen er med andre ord ikke avgjort før den 3. februar.


26. jan. 23:51

Styret i KANDU kan med glede informere om at de nå starter å se etter leverandører av gigabit nettverksutstyr.

Deres mål er at The Gathering skal ha gigabitnettverk til deltakerne innen 2010. Det er satt av minst en halv million kroner til innkjøpet.

26. jan. 02:15

Invitasjon for TG09 er klar. Den er heter Raiders for the Lost Art og en laget av Outracks, Nazareth, Portal Process og Kvasigen.

25. jan. 23:58

The Gathering tilbyr to forskjellige billetter; en med KANDU-medlemsskap og en uten. Hva er forskjellen? KANDU forklarer hvorfor det er lurt å være medlem i KANDU!

SponsorerTheNewsGathering

Viktige nyheter