Sett en rekord på TG09!

21. mars 02:27 / Knut Auvor Grythe

Siste sjanse for å registrere seg er mandag 30. mars. Vil du slå en rekord og havne i Guinness rekordbok - registrer deg i dag! Guinness rekordbok vil i år være til stede på The Gathering. Målet er å høste inn nye rekorder både til den vanlige rekordboka og til en egen rekordbok for dataspill!

Har du forslag til en rekord som kan settes, kan du sende en e-post til rekord@gathering.org. Rekordforsøkene kan dreie seg om hva som helst, for eksempel verdens største putekrig, verdens raskeste colastyrter, ekstrem overklokking, verdens lengste Guitar Hero-runde, verdens største samling WoW-gjenstander, eller hva som helst ellers du måtte briljere i.

For å sette rekorden på TG må man melde seg på via rekord@gathering.org. Dette er viktig! Husk også at du må følge reglene for å sette rekorder for at rekoden skal gjelde. Du kan også diskutere mulige rekorder i vårt nye rekordforum.

Spesiell TG09-utgave av Guinness rekordbok

Dersom det er nok interesse for det kommer i tillegg Guinness rekordbok til å lage en spesiell rekordbok for dataspill - en spesialversjon som kun vil selges på TG09! Denne boka kommer til å inneholde rekorder fra årets TG, og vil virkelig bli en minneverdig bok fra dette årets TG. Den kan der kjøpes for den svært gunstige prisen av 199 kroner.

Si fra nå om du vil kjøpe den!

For at Guinness skal vite om det er nok interesse til å lage boken er vi avhengige av litt tilbakemelding fra dere. Vi har derfor laget en poll på forumet der du kan melde fra om at du er interessert. Boken vil kun bli laget dersom det er nok interesse.


Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!

Siste nyheter

Apply for a crew position

... og få tilgang til crewområdet! Kanskje du vil forstå hvorfor crewet er glad i bananer? Wannabe - vårt system for rekruttering av crewmedlemmer er åpen.  I dagene framover vil vi ta en nærmere presentasjon av crewene, så ikke vent for lenge før du besøker oss igjen. Send inn søknaden på wannabe.gathering.org

Generelt / 13. nov. 03:31    Les mer

Ledig stilling: Økonomimedarbeider

The Gathering er et av verdens største dataparties. Siden oppstarten i 1992 har arrangementet vokst fra 1100 deltakere til mer enn 4500. I 2009 var det mer enn 300 frivillige som sørget for arrangementet ble gjennomført – helt frivillig. De frivillige er organisert i fem fløyer (Core, Event, Info, Sec og Tech) som igjen har sine crew.

For å få gjennomført The Gathering 2010 søker vi nå en person som vil lede Economy.

Generelt / 20. okt. 19:00    Les mer

The Gathering 2010: Et steg nærmere

Styret i KANDU kan med glede presentere organizers for The Gathering 2010:

  • Core: Vegard Skjefstad
  • Event: Jørgen Vigdal
  • Info: Frode Sandholtbråten
  • Security: Carl Henrik Myhre
  • Tech: Marcus Sæthershagen

  • Deltakerombud: Lars Petter Johnsen
  • Crewombud: Ingvild Myhre
  • Koordinator: Marius Jønsrud

Styret i KANDU ønsker ledergruppen lykke til med planleggingen av The Gathering 2010. Styret ser frem til et forrykende event som går i historiebøkene som det beste TG noen gang.

Tommy Sollyst Hulthin
Styreleder
KANDU - kreativ aktiv norsk dataungdom

Viktig / 14. sep. 20:00    Les mer

Vil du være deltakerombud eller crewombud?

KANDU er i gang med å sette sammen ledelsen for The Gathering 2010, og i første omgang søker vi etter en deltakerombud og en crewombud. Søknadsfristen er 15. juli 23:59.

 

For mer informasjon om stillingene og hvordan du søker, last ned utlysningsteksten (PDF)

Generelt / 3. juli 13:30    Les mer

Mistet noe? Funnet noe?

Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.

Eksempel::Subjekt: LF - Teddybjørn, gul og rosa. Ler når du kiler den på magen." Vær vennlige å bruke beskrivende subjekt på mailen.
Selve teksten i mailen skal inneholde når, hvor og hvordan du har mistet gjenstanden, og i tillegg tar du med info om farge, form og lukt.

Generelt / 14. april 16:47    Les mer

Last ned årets attention grabber

Dere ville ha den, her er den:

lug00ber-TG09_Attention_Grabber.mp3

Generelt / 14. april 09:50    Les mer

Spørreundersøkelse

Vil du at TG skal bli bedre i fremtiden? Vi hadde satt veldig pris på om du tok deg tid til å svare på vår lille spørreundersøkelse.

Generelt / 12. april 13:30    Les mer

Resultater fra de kreative konkurransene

 Congratulations to everyone! The official results from the creative competitions.

Generelt / 12. april 12:34    Les mer

VIDEO: Verdensrekord i overklokking

Gikk du glipp av verdensrekordforsøket i overklokking hos standen til ASUS? Vi har et videoklipp til deg! Enjoy!

Generelt / 12. april 04:15    Les mer

Resultater fra spillkonkurransene

Resultatene fra spillkonkurransene er klare.

Sjekk ut resultatene her

Generelt / 12. april 03:46    Les mer

Prisutdeling på Scenen

Prisutdeling på Scenen Se det her ved å bruke VLC , et gratisprogram for videoavspilling. Denne streamen funker kun for de som er i Vikingskipet.

Vi har en flash-spiller som kan vise streamen til de som er utenfor Vikingskipet, les mer for å finne spilleren.

Generelt / 12. april 02:28    Les mer

Yarr! Vi er pirater!

Vkingskipet på Hamar, representert ved kommandør Carl av den rosa banankommandoen, har skurt dekket og er klar for nye raid på verdensvevens kalde hav. For å markere begivenheten har de skjørbuksrammede matrosene ombord valgt å seile under korrekt flagg, tilpasset påskens bruk av skipet.

Generelt / 12. april 00:39    Les mer

Femte utgåve av verdas beste TG-avis er ute!

Den femte utgåva av TheNewsGathering er no klar. Dette er den største og etter vårt syn beste utgåva nokon gong. Last ned, len deg tilbake og nyt!

Generelt / 11. april 22:54    Les mer

ALLE bidragene til game development-konkurransen er på nett

Bidragene til Game Development-konkurransen ligger nå på ftp.gathering.org. Prøv alle spillene, og stem på din favoritt på partyticket.net . Stemmingen stenger klokken 00:45

Generelt / 11. april 21:45    Les mer

Import-deltakeren


Foran ved scenen under det tyske flagget sitter Stefan "Payne" med gjengen fra Mannheim, Tyskland. Hva de gjør på TG har han en soleklar formening om.

Generelt / 11. april 20:49    Les mer

TS-rekka ryddige

TS-rekka på rad 50 og 51 har tatt kosten fatt og er nå blant de reneste radene i hele skipet, til etterfølgelse for andre deltakere. Vi oppfordrer til å rydde rundt plassene for et bedre miljø i skipet.

Foto: Frode Sandholtbråten

Generelt / 11. april 18:12    Les mer

SponsorerTheNewsGathering

Viktige nyheter