Midlertidig nettside for TG11 er lansert!

The Gathering 2011 kommer ett steg nærmere når vi nå lanserer en midlertidig side for partyet. Gå til gathering.org/tg11 for siste nytt


Scene.org Awards er et årlig show der fjorårets beste demoscene-produksjoner blir feiret og premiert. The Gathering har vært en stolt sponsor av dette arrangementet i en årrekke, og TG-deltakere har ivrig fulgt arrangementet over videostream. Neste år vil hele showet foregå i Vikingskipet!

 

Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.


Creativia-crewet har satt sammen en musicdisc med noe av den beste musikken og lydsporene fra dette årets kreative konkurranser. Alle sangene er laget av deltakere på The Gathering 2010 - Submerged. Last ned og gjenopplev den ekte påskemagien!

 

Hilsen fra Vegard Skjefstad.


KANDU vil at DU skal svare på denne spørreundersøkelsen for å gjøre TG enda bedre.

 

Hvis du deltok i de kreative konkurransene på The Gathering, eller om du var for sent ute til deadline, og du er på utkikk etter flere anledninger til å konkurrere kreativt, les videre!


Den kan nå lastes ned fra ftp.gathering.orgflac eller mp3.

Foto: Berge Schwebs Bjørlo

 

Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.


Ikke glem at vi har en egen videoside!

 

Den siste premieseremonien for de kreative konkurransene ble avholdt i natt, og TG er nå i ferd med å rundes av. Klikk for å lese listen over vinnere.


De første resultatene i de kreative konkurransene ble annonsert tidligere i kveld på scenen. Les videre for å se om du er en av vinnerne.

 

Vi kutter nettet klokken 11.45 og strømmen klokken 12.00. Alle deltakere må være ute innen 14.00


Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.

 

Hvert år gir vi litt ekstra oppmerksomhet til de crewmedlemmene som har hjulpet til med TG i 10 år.


Se hele lista over bidragene i torsdagens konkurranser, og les om hvordan du kan stemme på dine favoritter.

 

Ved å fylle ut spørreundersøkelsen vår her får du mulighet til å vinne tøffe premier.