MS Paint

Hopp rett til reglene

Fordi brushes, layers og fancy effekter er for pyser.

Regler

 1. Hand-in

  Bidrag til konkurransen skal leveres gjennom det web-baserte compo-systemet. Når du leverer inn bidraget må du oppgi hvilket program eller hvilken Windows-versjon du har brukt.

  Hvis du har lyst til å gjøre oss ekstra glade laster du opp et ZIP- eller RAR-arkiv som inneholder selve bildet, samt en kort tekstfil med informasjon om bildet i tillegg til kontaktinformasjon.

 2. Tillatte filformater

  • PNG (.png)
  • JPEG (.jpg/.jpeg)
  • BMP (.bmp)
 3. Tillatte verktøy

  Du burde naturligvis bruke MS Paint (Start -> Kjør -> mspaint) for denne konkurransen. Hvis du ikke har Windows installert har du lov til å bruke et annet program, så lenge det oppfyller følgende krav:

  • Ingen støtte for gradients
  • Ingen støtte for layers eller blending

  Hvis vi mistenker at du har benyttet andre programmer for tegningen din vil vi kreve at du demonstrerer evnene dine i Paint for oss i crew. Hvis du ikke får til det vil du bli gjenstand for latterliggjørelse og diskvalifikasjon. Men seriøst, du er vel ikke så stusslig at du gidder å jukse i en MS Paint-konkurranse?

 4. Forhåndsutvelgelse

  Vi vil velge ut opptil 25 av de innleverte bidragene. Disse bidragene vil bli vist for publikum under visningen for konkurransen, og være med i avstemningen som avgjør plassering i konkurransen. Juryens avgjørelse er endelig, og kan ikke påklages.

  Det vil ikke være mulig å stemme på bidrag som ikke blir plukket ut for visning.

 5. Kåring av en vinner

  Vinneren vil bli kåret ved avstemning fra publikum.

 6. Antall bidrag per deltaker

  Du kan ikke delta med mer enn ett bidrag. Det er lov til å være flere om ett bidrag, men da kan ikke de som samarbeider levere individuelle bidrag i tillegg til det.

 7. Minimum antall bidrag for å gjennomføre konkurransen

  Konkurransen vil bli avholdt hvis vi får tre (3) eller flere bidrag. Hvis ikke kan denne konkurransen bli avlyst.

 8. Overordnede regler

  De overordnede reglene for de kreative konkurransene på the Gathering 2010 gjelder for denne konkurransen.