Kontakt oss

Siden vi er en organisasjon med kun frivillige, ber vi deg respektere at vi foretrekker å svare på spørsmål per e-post. Alle som er involvert i The Gathering er enten studenter eller har en jobb. Vennligst ikke ring noen av Organizers'ene dersom deres nummer ikke står her, med mindre du har fått beskjed om å gjøre det.

Hver en eneste bit av informasjonen som har med compoer, dato for billettsalg, tidsskjema for seating, hendelser mm. på The Gathering vil bli annonsert på vår webside som du leser nå. Vi kommer også til å publisere andre nyheter på websiden, så sjekk et par ganger i uka for å holde deg oppdatert!

Vi ønsker også å rette ditt oppmerksomhet til vår fantastiske FAQ før du sender en e-post. Mange av de vanlige spørsmålene blir besvart her.

Hvis du sender e-post til oss, vennligst legg ved din kontaktinformasjon slik at vi kan kontakte deg. Vær så snill å skrive på enten norsk eller engelsk. Selv om vi forstår g33k154 og litt Klingon, så er det tungvint å benytte disse språkene hele dagen :-)

Kontaktpersoner

Sponsorkontakt

Kontaktperson: Vegard Skjefstad
E-post: sponsor at gathering dot org
Mobil:+47 901 19 966

Vår sponsorkontakt kan kontaktes ved å sende en e-post til sponsor at gathering dot org. Vennligst merk at all kommersiell aktivitet (salg, reklame, etc.) innenfor partyområdet må ha skriftlig tillatelse. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Pressekontakt

Kontaktperson: Simon Eriksen Valvik
E-post: press at gathering dot org
Mobil:+47 45 85 25 85
Faks: +47 947 62 985

Pressekontakten er ansvarlig for håndtering av all presserelatert spørsmål. Vennligst ikke ring dette nummeret dersom du ikke har spørsmål relatert til pressen, pressekontakten kan ikke hjelpe deg med noe annet.

Billettrelaterte spørsmål

The Gathering bruker partyticket.net for håndtering av alt knyttet til billettsalget. Vi ber deg å benytte deg av deres supportsystem hvis du har problemer med din konto. De kan svare på spørsmål som «Hvorfor kan ikke jeg bestille billetter?», «Jeg skrev KID-nummeret i feil felt da jeg betalte for billetten» og så videre.

Deres supportsystem finner du her: partyticket.net/feedback

Generelle forslag

Vi vil bli glade om du poster dine forslag i vårt forum som leses av flere fra crewet daglig. Du kan også få tilbakemelding på dine ideer fra andre deltakere slik at de blir enda bedre!

Deltagerombudet

Kontaktperson: Lars Petter Johnsen
E-post: do at gathering dot org
Mobil: +4740035376

Vårt deltagerombud er tilgjengelig på e-post eller telefon. Hvis du trenger tilrettelegging på The Gathering, er han den rette personen å kontakte. Han vil også ta i mot tilbakemeldinger og/eller forslag som du ikke ønsker å publisere på forumet. Han vil også svare på spørsmål fra vedkommendes foresatte etter at de har lest informasjonen.

Crewombudet

E-post: co at gathering dot org

Hvis du har spørsmål relatert til crewet, ta kontakt med CO. Hun vil svare på spørsmål knyttet til din crewsøknad eller spørsmål om crewet på The Gathering.

Spillrelaterte spørsmål

E-post: game at gathering dot org

Vennligst kontakt game at gathering.org dersom du lurer på noe vedrørende spillkonkurransene. De svarer veldig gjerne på dine spørsmål!

Demorelaterte spørsmål

E-post: demo at gathering dot org

Lurer du på noe angående de kreative konkurranse? Ikke nøl med å sende en mail til demo at gathering.org!

Sikkerhet

E-post:security at gathering dot org

Har du sikkerhetsrelaterte spørsmål kan du sende mail til security at gathering dot org. Vennligst les informasjonen før du sender mail da de vanligste spørsmålene blir besvart her.

Medisinske spørsmål

E-post: medic at gathering dot org

Har du medisinske behov eller noe du ønsker mediccrewet skal vite? Send en e-post til medic at gathering dot org.

Problemer med websiden

E-post: webmaster at gathering dot org

Hvis du har problemer med websiden, send e-post og rapporter feilen til vår webmaster.

Problemer med wannabe

E-post: wannabe at gathering dot org

Hvis du har problemet med dette systemet, send en e-post og rapporter feilen til crewet bak wannabe. Merk at de ikke kan svare på spørsmål knyttet til din crewsøknad. Disse spørsmålene skal besvares av crewombudet vårt.

Øvrige spørsmål

E-post: info at gathering dot org

Hvis du har kommet så langt og fremdeles har spørsmål eller en forslag, ikke nøl med å sende en e-post til info at gathering dit org. Vi vil prøve å besvare din mail eller videresende den til noen som kan svare. Vennligst merk at vi ikke kan svare på spørsmål knyttet til billetter.