Kreativ

The Gathering har siden 1992 vært en arena for prestisjefylte demoscene-konkurranser og et møtested for kreative mennesker fra hele verden. I 2010, vil The Gathering videreføre denne tradisjonen med et bredt utvalg av kreative konkurranser, seminarer og sosiale happenings for alle som vil bruke datamaskinen til noe kreativt.

Konkurranser

The Gathering 2010 arrangerer som vanlig en rekke kreative konkurranser der du kan vise frem det du har laget til et stort publikum og se hva andre har laget. Til de beste bidragene vanker det store premier.

Premier

Finn ut hva du kan vinne i de forskjellige konkurransene.

Kreativ Lounge

Kreativ Lounge er stedet i Vikingskipet hvor kreative deltakere møtes for å utveksle ideer og knytte bekjentskaper, se på interessante foredrag, opptredner og konkurranser. Les mer om Kreativ Lounge og hva som skjer der.

Invitasjonsdemo

Invitasjonsdemo er en lang tradisjon for The Gathering. Årets invitasjonsdemo tar deg med til havets dyp.

Creative-billetter

The Gathering har alltid plass til flere kreative deltakere. Hvis du har noe å bidra med i de kreative konkurransene eller har lyst til å bruke påsken på å lære nye ferdigheter kan du bestille Creative-tickets.

Norwegian Game Awards Hype

Norwegian Game Awards deler ut årets første pris på TG, til dem som skaper den største hypen ved å presentere en sniktitt av spillet de har laget fra TG-scenen. Klarer du å imponere massene i gamernes høyborg?