Creative-billetter

Har du lyst til å sitte sammen med TGs beste programmerere, grafikere, musikere og andre kreative sjeler? De vanlige billettene til The Gathering 2010 er utsolgt, men hvis du har lyst til å tilbringe påsken i et kreativt og inspirerende miljø, med kort avstand til spennende seminarer og dyktige folk, bør du vite at vi fortsatt har billetter igjen til folk som deg!

Slik får du Creative-billett

Hva vil det si å ha en Creative-billett?

The Gathering har sine røtter i det kreative miljøet kjent som ''demoscenen'', der man bruker datamaskinen som et verktøy for å lage musikk, grafikk og - selvsagt - demoer. Hvert eneste år avholder vi mange forskjellige konkurranser for våre kreative deltakere. Noen nye konkurranser har kommet til, noen har forsvunnet, mens andre har blitt arrangert i forskjellige former helt siden det første TG i 1992. Hvis du liker å lage kule saker med datamaskinen din har vi sannsynligvis en konkurranse for deg, og da synes vi du skal komme på TG for å delta.

Kjøper du en Creative-billett til TG får du sitte i et eget område som er satt av med det formålet å få samlet likesinnede i en setting hvor man kan utveksle idéer og kunnskap, få seg nye venner med samme interesser, og kanskje til og med slå seg sammen med noen for å lage noe nytt og spennende. I vår Kreative Lounge vil vi avholde flere seminarer hvor du kan lære både grunnleggende og mer avanserte teknikker innen forskjellige områder. I fjor hadde vi et workshop-område med seminarer, hjelpsomme mentorer og datamaskiner der man kunne prøve ut forskjellige teknikker. Med årets Creative Lounge har vi forsøkt å smelte dette sammen med det vi tidligere kalte ''Demoscene area'', og folk som tidligere har sittet der kan garantere for den gode stemningen i området. Selv om demoscenen kan virke litt sær til tider kan vi love deg at alle som liker å bruke maskinen sin til kreative aktiviteter tas imot med åpne armer. Hvis du synes det er for lite med ett dataparty i året kan du også få gode tips om andre parties for folk som liker å programmere, tegne, lage musikk - eller bare omgi seg med folk som gjør det. Hvem vet, kanskje vil vi i Creativia-crewet også by på noen overraskelser underveis i partyet?

Photo: Steinar H. Gunderson