The Gathering Awards

Avstemninger er en velprøvd metode for å avgjøre den verdige vinneren av konkurranser som de vi arrangerer på The Gathering. Alikevel er ikke mekanismen perfekt. Et bidrag kan få en lav plassering på resultatlista, men likevel ha kunstneriske kvaliteter eller andre egenskaper som fortjener en ekstra påskjønnelse. Noen ganger kan et bidrag vinne konkurransen sin, men demontrere så eksepsjonelle ferdigheter at det fortjener enda mer oppmerksomhet. For å fange opp slike tilfeller har vi opprettet The Gathering Awards. Creativia-crew vil avgjøre hvem som skal tildeles disse prisene.

I tillegg til æren og berømmelsen knyttet til enhver premie ved The Gathering, følger det en pengepremie på 5000 kroner med hver pris. Dette er prisene vi vil dele ut på The Gathering 2010:

  • Best Execution vil bli delt ut til et bidrag som viser bemerkelsesverdig profesjonalitet i kvaliteten på presentasjon, produksjon og innhold.
  • Best Innovation går til et bidrag som demonstrerer friske og nyskapende idéer - eller en gammel idé, brukt på en ny måte.
  • Best Newcomer tildeles en deltaker som er ny på scenen på The Gathering, men som viser store ferdigheter eller potensiale. Den kan også bli gitt til en tidligere deltaker som har kommet tilbake og viser åpenbare forbedringer i dyktighet.
  • Hidden Gem vil bli delt ut til et bidrag som kanskje ikke fikk mye oppmerksomhet i konkurransen den ble levert i, men som vi føler fortjener sin plass i rampelyset.

Foto: Steinar Gunderson