Ventelo Graphic Design Compo

Vi vil at du skal fylle vår logo med et innhold som gjør deg glad. Vi gir deg rammen, du bestemmer innholdet.

Nedlastinger

Her finner du filene du trenger for å kunne lage bidraget ditt:

Offisiell konkurransepartner

Regler

 1. Hvordan delta?

  Vi i Ventelo ønsker at du skal fylle vår logo med noe som gjør deg og alle i hele verden glade. Vi gir deg rammene og du fikser innholdet, på samme måte som vi gir deg linja, men du bestemmer hvordan den brukes.

  Lever din versjon av vår logo på det web-baserte compo-systemet. Bidraget skal leveres i Adobe-format (Photoshop/Illustrator etc) eller png, gif eller jpg-format Bidraget ditt vil bli vist på storskjerm lørdag kveld og man kan stemme etter at alle bidragene er vist.

 2. Kåring av vinner?

  Den som får flest stemmer gjennom websystemet og via sms er vinneren. Vinneren av konkurransen blir kåret natt til søndag og blir offentliggjort under det avsluttende premieshowet ca kl 02:15 natt til søndag. Se TGs schedule for løpende oppdatering på tidspunkter.

 3. Tillatte formater?

  Bidraget skal leveres i Adobe-format (Photoshop/Illustrator etc) eller png, gif eller jpg-format.

 4. Innleveringsfrister

  Ditt bidrag må leveres innen lørdag 03.04 kl 12:00

 5. Konkurranseshow

  Konkurransen avholdes fra hovedscenen i Vikingskipet lørdag 3. april ca kl 22:30. Endelig tidspunkt er ikke fastsatt. Se TGs schedule for løpende oppdatering på tidspunkter.

 6. Premier

  Det kåres èn vinner i konkurransen. Premien til den dyktige vinneren er den nye HTC Desire telefonen. I tillegg får vinneren 10 t-skjorter med sin egen logo trykket på.

 7. Forhåndsutvelgelse

  Vi vil velge ut opptil 25 av de innleverte bidragene. Disse bidragene vil bli vist for publikum under visningen for konkurransen, og være med i avstemningen som avgjør plassering i konkurransen. Juryens avgjørelse er endelig, og kan ikke påklages.

  Det vil ikke være mulig å stemme på bidrag som ikke blir plukket ut for visning.

 8. Overordnede regler

  De overordnede reglene for de kreative konkurransene på the Gathering 2010 gjelder for denne konkurransen.

 9. Rettigheter til innleverte bidrag

  Ventelo forbeholder seg retten til å disponere bidragene fritt, også i kommersiell sammenheng og står som eiere av konkurransebidragene.

Hjelp og spørsmål

Har du spørsmål eller trenger hjelp angående konkurransen kan du: