Underholdning

Opprigg av scena på The Gathering

Hva får du hvis du blander 30 tonn teknisk utstyr med en prislapp som overstiger dine våteste drømmer? 52 movinghead-lys, 80 stasjonære lys, kraftige strobelights, superkraftige røykmaskiner, splitter nye Barco prosjektorer og 24 knallharde 18" basselementer!

Synes du hjemmekinoprosjektoren din er tøff? Vel sjekk hva vi har. Og ikke bare en, men 3. Fra Barco.

Som alltid vil vi på The Gathering gjøre vårt ytterste for å sørge for både artige og lærerike opplevelser

Les mer...

Game with fame

Lever du i troen om at du er knallgod på spillkonsoll? Har du det som trengs for å stille opp live 4vs4 mot noen av verdens beste konsollspillere, med Norges ære på spill?

I samarbeid med Gunnar Optiks og Diglife, er The Gathering 2010 stolte av å kunne presentere Game with Fame – Modern Warfere 2. Team EnVyUs har tatt seg en velfortjent pause fra Major League Gaming  for å kjempe mot de som klarer å slakte seg gjennom kvalifiseringsrundene på The Gathering 2010.

Les mer...

Presentasjoner!

I år som tidligere har vi presentasjoner og forelesninger for de som ønsker å lære noe nytt i påsken.

The Gathering er som alltid et samlingspunkt for samfunnets genispirer med et vidt spekter av interesser og hobbyer. Derfor arbeider vi knallhardt for å kunne tilby våre kjære deltakere et tilsvarende bredt spekter av underholdning og forelesninger under The Gathering 2010.

På listen i år står blant annet Knut Jørgen Røed Ødegaard, Simon McCullum og vårt helt egne tech-crew.

Les mer...

Konsert!

Som vanlig stiller TG opp med alt vi må for å stille deltakernes behov. Og nei, vi har ikke skitne baktanker.

Jentebandet VOM fyrer opp grillen på scena. Mens de spiller hardtslående rock, serverer muffins og burgere. Hva mer kan dere ønske?

Les mer...

The Gathering for miljøet!

På TG ønsker vi også å vise respekt for planeten vår, og har i den anledning gjort en rekke grep for å markere dette.

Klikk deg inn her og les om alle grepene årets TG har tatt for å støtte miljøet. Blant annet kan vi tilby foredrag fra Bellona om Ecowarriors. TG Marketplace vil være arenaen for kjøp, salg og gjenbruk av alskens ting.

Les mer...