Opprigg

Opprigg av scena på The Gathering

Hva får du hvis du blander 30 tonn teknisk utstyr med en prislapp som langt overstiger dine våteste drømmer?
52 movinghead-lys, 80 stasjonære lys, kraftige strobelights, superkraftige røykmaskiner, splitter nye Barco prosjektorer og 24 knallharde 18" basselementer!

Eventcrewet på The Gathering er i skrivende stund i full gang med opprigg av årets elleville scene i Vikingeskipet. Over 2500 meter signalkabel, 150 meter trosserigg, 120 kvadratmeter scenegulv, 24 elleville høyttalerkasser, 20 kjettingmotorer og 600 meter tung kjetting må til for å nå ut til dere deltakere med budskapet vårt: Mye moro!!


Chief i Event:Stage, Tobias Hansen fra Danmark, har satt sammen en vill utstyrspakke som bør kunne tilfredsstille selv de mest kresne. Nytt av året er at lydspredningen er sentrert på Agora-området foran scenen. Agoraen er plassen der ting skjer denne påsken. Wrestling, BBQ med jentebandet VOM, game-konkurranser og mye mye mer. Kort sagt vil dette si at deltakerne vil bli mindre plaget av høy lyd fra scenen i år dersom de sitter på plassene sine, men om man reiser seg opp og rusler til midten av skipet, vil man få en lydopplevelse av de sjeldne.


Dette er alle bildene dere får se foreløpig – vi kommer tilbake med flere smakebiter fra årets rigg etter hvert!