TG Marked

Tom for Cash? Har du noe gear til overs?

TG MARKED LØRDAG ER UTSATT TIL KL 19.00


Trenger du penger til det nyeste grafikkortet eller en pizza? Har du noe stæsj du ikke trenger, men som du ikke får solgt? Da er TG Marketplace stedet for deg. Hver dag klokken 18:15 vil vi avholde en auksjon på scenen, der alt mellom himmel og jord kan omsettes. (innen rimelighetens grenser...)

The Gathering, Partyshop og Netshop samarbeider om denne nye markedsplassen. Kom til Agoraen klokken 17:45, ta med deg det du måtte ha til salgs, og se om TG’s helt eget Auctionhouse kan finne et nytt hjem til det. Det vil også auksjoneres bort splitter nye fete ting her, Netshop har sponset oss med endel saker, og Partyshop tilbyr sine egne varer for auksjon. Overskuddet fra dette vil gå direkte til Jacmel School på Haiti.

Vi tar ikke Imot hva som helst. Det du måtte ha lyst til å selge må godkjennes av en representant for Partyshop før vi legger det ut for salg. For hver ting du ønsker å selge, er det et formidlingsgebyr på 50 kroner. Disse pengene går også uavkortet til skolen på Haiti. Får vi ikke solgt det du gir oss, får du det tilbake, men formidlingsgebyret blir ikke tilbakebetalt. Oppgjør for varen tas direkte mellom kjøper og selger, så snart det er konstantert at varen fungerer. Når du har lagt ut en vare for salg, eller lagt inn et bud, er det bindene. Unntak er hvis varen ikke fungerer slik som oppgitt. Om skjermkortet du kjøpte fungerer, men ikke passer i din maskin, regnes det ikke som en defekt.

Ok, vi tar hovedpunktene og betingelsene  en gang til.

  • 50 kroners formidlingsgebyr ved salg av brukte varerputtes i veldedighetsglasset til Jacmel School
  • Aldersgrense for salg er 16 år.
  • Alle kjøp av nye varer betales med kort.
  • The Gathering eller samarbeidspartnere tilbyr ingen form for garanti for brukte ting vi formidler.
  • Eventuelle feil eller mangler må markeres klart og tydelig ved innlevering av objektet
  • Dersom vi eller kjøper oppdager skjulte feil eller mangler, vil du ikke få utbetalt salgssummen eller formidlingsgebyret. Viser det seg at det du selger er tyvegods eller ervervet på annet ulovlig vis, vil det føre til utvisning fra hallen. Vær derfor nøye med hva du leverer fra deg.
  • Formidlingsgebyret tilbakebetales ikke, selv om vi ikke får solgt tingene dine. Tenk derfor over om det du vil selge er attraktivt for videresalg eller ikke.

Så, hvis du kan akseptere disse betingelsene er det bare å ta med seg godsakene dine til Agoraen hver dag klokken 17:45. Dette er også den eneste muligheten for å få ta en nærmere kikk på hva som selges før de går under hammeren, så kom tidlig, og husk bankkortet!