Spill

Årets spillkonkurranser vil gi alle former for gamere noe å se frem til. Her samler vi det beste fra lag mot lag, spiller mot spiller og konsoll. Det er en blanding av gamle klassikere og spill vi aldri har brukt før. Konkurransene starter på onsdag og avsluttes på lørdag.

PC

XBOX

Generelle regler for ALLE turneringer:

Rett til å delta
» Alle deltagere med gyldig billett til the Gathering 2010 har rett til å delta i spillkonkurransene som avholdes.
» Medlemmer av crew har også lov til å delta.
» Alle som ønsker å delta må registrere seg ved Game sin registrerings desk før onsdag kl 01.00.
» Lag som har vunnet noe, og som ikke kommer på premieutdelingen kan miste deler eller hele premien sin.

Premieutdelingen
» Det er pliktig oppmøte til premieutdeling lørdag for alle som vinner noe på The Gathering. Dette gjelder for alle konkurranser. Spillere eller lag som ikke møter opp kan miste hele eller deler av premien sin.

» Hvis det blir for få deltagere i en konkurranse så kan The Gathering forbeholde seg rettighetene til å fjerne deler av premiene for konkurransen.

 

Offentliggjøring av demoer
» The Gathering forbeholder seg ikke-ekslusiv rett til offentliggjøring av alle demoer og andre ingame filmer som de tar i konkurransene på the Gathering 2010.

Lag og Lagledere
» Det er krav om at lagledere skal være tilgjengelig til alle tider under turneringens gang. Dette gjelder også for kvalifiseringer som foregår på nettet.
» De skal oppholde seg i irc-kanalen #tg.game på quakenet og den oppgitte kanalen for hvert spill.
» Spillere skal bruke navnet og/eller kallenavnet de har registrert seg med. Dette er for å gjøre det lettere for alle å vite hvem som kontakter hvem.

The Gatherings rettigheter
» The Gathering forbeholder seg retten til å endre, utvikle, fjerne og legge til nye regler helt frem til dørene stenger søndag 4 april 2010.

Kontaktinformasjon

Om du trenger svar på spørsmål eller trenger opplysninger som har med spillkonkurransene å gjøre, kan du få tak i game crew på e-post:  

eller du kan få tak i oss på irc-kanalen #tg.game på quakenet (eks: irc.quakenet.org)

Du kan også finne svar på spørsmål eller få hjelp av andre brukere på vårt forum.