Counter-Strike 1.6
Premier
1. 50.000 NOK + 5 x DreamHack-tickets (850 SEK, total 4250 SEK) + Wildcard to Main Tournament

2. 20.000 NOK

3. 10.000 NOK
* Premier kan dekkes helt eller delvis av både penger og utstyr

Kvalifisering


» BYOC Kvalifisering 31. mars - Forhåndsregistrering på Partyticket
*Registrering lukkes 14:00, Turneringen starter 15:30. Alle lag MÅ også komme til game desk før registrering lukkes for å melde at de er klare, også om de har forhåndsregistrert seg!*

Alle lag må møte på IRC i kanalen #tg.game.cs på quakenet senest 15:00!Hovedturnering


» Hovedturnering Gruppe A og C 1. April 09:00 - Grupper og tidsplan

» Hovedturnering Gruppe B og D 2. April 09:00 - Grupper og tidsplan

» Hovedturnering Sluttspill 3. April - Sluttspill og tidsplan


Informasjon

Totalt vil det være 16 plasser i Counter-Strike 1.6 på The Gathering 2010. Disse plassene vil det være flere måter å kunne kvalifisere seg til:  

  • 4 av plassene vil bli invitert av årets Game:crew-komité
  • 8 av plassende vil det være kvalifisering om på nett før The Gathering 2010 starter
  • 4 av plassene vil det bli spilt en "BYOC" turnering for deltagere på The Gathering

Kvalifisering på nett

Kvalifiseringen på nett vil spilles på deltagernes egne pc-er over internett fra februar og frem mot starten av The Gathering 2010. 8 plasser vil bli delt ut i løpet av flere arrangement for å bestemme hvem som tilslutt får de 8 plassene.  

Kvalifiseringen vil ta plass på ESL sine nettsider i samarbeid med ESL Nordic. Påmeldinginformasjon og oppsett finnes på The Gathering og ESL sine nettsider.  

Det vil være 4 kvalifiseringsrunder I løpet av februar og mars hvor de 4 beste fra hver kvalifisering går videre til en "seeding cup" som spilles i mars før The gathering starter, der blir lagene rangert til hovedturneringen som går på The Gathering etter plass de endte på i "seeding cupen", 1-8 plass går videre.

Om ditt lag kvalifiserer seg fra "seeding cupen" til Hovedturneringen må du bevise til oss i Turneringsledelsen at du har gyldig billett innen 7 dager, ellers går plassen til ett annet lag.

BYOC-Kvalifisering

Denne delen vil spilles på egne medbrakte datamaskiner under den første dagen av The Gathering 2010. Hvor de 4 beste lagene går videre til hovedturneringen som går i dagene etter. Det vil spilles en "single-elimination" cup der maksimalt antall deltagende lag er satt til 64 lag.  

Invitasjon

De inviterte lagene har direkte tilgang til hovedturneringen, og trenger ikke å spille noen kvalifiseringer. De følgende lagene har blitt invitert og er enten merket "Bekreftet" eller "Venter" 

  • Team Dignitas (bekreftet)
  • Concode (bekreftet)
  • n!faculty (bekreftet)
  • H2K (bekreftet)

Hovedturneringen

Hovedturneringen vil spilles på egne dedikerte datamaskiner rigget til i et eget området av event:gamecrew. Denne siste og avgjørende delen av konkurransen vil bli holdt fra torsdag til og med lørdag av The Gathering 2010.  

Lagene vil bestå av totalt antall på 16, fordelt på 4 grupper. De 4 som er direkte invitert vil være høyest prioritert. De 8 som har kvalifisert seg på nett tidligere på året vil være prioritert som nummer to og tre. De siste 4 som kvalifiserer seg de første dagene av The Gathering 2010 vil være prioritert sist, som fjerde lag.

Hovedturneringen vil bli spilt fra 08:00 1.April til morgenen av den 4.April. Vi anbefaler lagene å være tilstede på The Gatherings åpningsdag 31.Mars og har planlagt hjemreise mellom 12:00 og 15:00 4.April.  


*mer om turneringens struktur finner du i regelsettet.