Game With Fame - Modern Warfare 2

Lever du i troen om at du er knallgod på spillkonsoll? Har du det som trengs for å stille opp live 4vs4 mot noen av verdens beste konsollspillere, med Norges ære på spill?

I samarbeid med Gunnar Optiks og Diglife, er The Gathering 2010 stolte av å kunne presentere Game with Fame - Modern Warfere 2. Team EnVyUs har tatt seg en velfortjent pause fra Major League Gaming  for å kjempe mot de som klarer å slakte seg gjennom kvalifiseringsrundene på The Gathering 2010.

For å kvalifisere deg til en plass i finalerunden, må du først registrere deg på Gunnars Facebookside. De innledende rundene vil avholdes i Gunnars stand på TG10 i løpet av torsdag og fredag. Finalerunden der de 4 beste norske forsvarerne skal i dyst med Team EnVyUs vil avholdes live på hovedsenen klokken 0130 natt til lørdag.

I tillegg til ære og berømmelse vil vinnerne av Game with Fame få et par eksklusive Gunnar Optiks gamingbriller. Disse vil ikke bare forbedre siktet ditt, men også  redusere bivirkningene av lange krevende økter foran skjermen. Som om ikke dette var nok, vil de som viser seg verdige kunne stikke av med fantastisk fete spill fra Activision.

Før du registrerer deg kan det lønne seg å ta en kikk på Major League Gaming’s offisielle 4vs4 Deathmatch regler, så dere ikke blir snytt for en seier på  grunn av formaliteter.  Om du kan leve med disse vilkårene, nøl ikke med å registrere deg NÅ!

Mens du venter på at morroa skal begynne kan du jo ta en kikk på hvordan proffene gjør det (Youtube).