TrackMania Nations
Premier
1. 12.000 NOK

2. 6.000 NOK

3. 4.000 NOK
* Premier kan dekkes helt eller delvis av både penger og utstyr

Kvalifisering


» Første Kvalifisering 7.mars 17:00 CET - Resultater
» Andre Kvalifisering  11.mars 17:00 CET -  Resultater
» Tredje Kvalifisering 14.mars 17:00 CET -  Resultater
» Fjerde Kvalifisering 18.mars 17:00 CET -  Resultater


» BYOC Kvalifisering 31. mars - Registrering


*Husk å være i #tg.game.tm på Quakenet!*


Hovedturnering


» Hovedturnering første dag 1. April - Resultater
» Hovedturnering andre dag 2. April - Resultater
» Hovedturnering tredje dag 3. April - Resultater

Trackmania

Trackmania er et spill som entret eSport-verdenen i 2006, da ble det etterspurt et bilspill som skulle bli brukt på ESWC 2006 finalen i Paris, Frankrike. Det franske spillselskapet NADEO lagde "TrackMania Nations" i samarbeide med ESWC og siden den gang har spillet bare vokst og vokst. På verdensbasis er det registrert 3 385 909 spillere. I Norge er det drøye 80 000 spillere som har laget en bruker. TrackMania kjøres etter "første mann i mål"-prinsippet en mot en og teams mot teams. Spillet, som forkortes TMN(F), har blitt plukket opp av mange store festivaler og turneringer de siste årene og tilhengerskaren bare vokser og vokser.  


Informasjon

Det er laget 5 spesialdesignede baner som skal spilles på The Gathering. Disse banene blir offentliggjort 14 Februar på www.gathering.org og www.trackmania.se.

Totalt vil det være 32 plasser i TrackMania turneringen på The Gathering 2010. Disse plassene vil det være flere måter å kunne kvalifisere seg til:

  • 8 av plassene vil bli invitert av årets Game:crew komité
  • 16 av plassende vil bli avgjort av onlinekvalifisering på nett før The Gathering 2010 starter
  • 8 av plassene vil bli avgjort i en "BYOC" turnering for deltagere på The Gathering


Kvalifisering på nett

Kvalifiseringen på nett vil spilles på deltagernes egne pc-er over internett fra februar og frem mot starten av The Gathering 2010. 16 plasser vil bli delt ut i løpet av flere cupper for å bestemme hvem som får delta i turneringen på TG10.

Onlinekvalifiseringen vil bli avholdt i samarbeide med www.trackmania.se over flere uker i Februar og Mars . Påmeldingsinformasjon og oppsett kommer her på gathering.org og www.trackmania.se sine nettsider.

Det vil være 4 kvalifiseringscupper I løpet av februar og mars hvor de 4 beste fra hver kvalifisering går videre til selve hovedturneringen på The Gathering. Spillerne blir etter endt kvalifikasjon seedet direkte inn i turneringen på The Gathering.


BYOC-Kvalifisering

Denne kvalifiseringen vil bli spilt på egne medbrakte datamaskiner under den første dagen av The Gathering 2010. Spillerne skal kjempe i Time-Attack om muligheten til å bli en av de siste 8 spillerne som går til sluttspillet.


Hovedturneringen

Hovedturneringen vil spilles på egne dedikerte datamaskiner som blir rigget til i et eget eSports-område av gamecrew. Denne siste og avgjørende delen av konkurransen vil bli holdt fra torsdag til og med lørdag av The Gathering 2010. (NB! Tidsskjema forandres fortløpende)

Det vil være totalt 32 spillere som skal delta i sluttspillet/hovedturneringen. De 8 som er direkte invitert vil være høyest prioritert. De 16 som har kvalifisert seg på nett tidligere på året vil være prioritert som nummer to og tre. De siste 8 som kvalifiserer seg de første dagene av The Gathering 2010 vil være prioritert sist, som fjerde spiller.

Inviterte spillere:
- Viper
- Bergie
- Frostbeule
- Ghost
- Pezi
- Paullout
- Kev
- Mortal

Kvalifiserte spillere:
- Scream
- OleK
- Joms
- Furia
- UnnKristin*mer om turneringens struktur finner du i regelsettet.