Transport

Car

En del av å dra på TG er å faktisk komme seg dit. Derfor har vi lagt ut litt nyttig informasjon om diverse transportmuligheter.

Fly
Om du ønsker eller må fly til området, foreslår vi at du skaffer billetter til fly som går til Oslo Gardemoen (OSL) da den er nærmest og det er en direkte togforbindelse derfra til Hamar. Om du flyr til Sandefjord lufthavn, Torp (TRF) må du ta en buss til Sandefjord, Tønsberg eller Oslo og så ta en buss eller tog derfra (se instruksjoner nedenfor).

Tog
Det går tog til Hamar. Avstanden mellom togstasjonen i Hamar og Vikingskipet er ca 2 km, så vi foreslår at man burde ta en taxi eller maxitaxi om ikke man pakker så lett at man kan gå. For informasjon om rutetider osv, vennligst sjekk nsb.no.

Bil
Om du ønsker å kjøre til TG med bil, sjekk ut visveg.no (funker bare med start- og endepunkt i Norge) eller gulesider.no. Om du kommer fra utlandet, sjekk mapblast.com for ruteplanlegging.

Buss
Det er flere som tilbyr bussreise direkte til og fra TG fra byer rundt om i landet. Bl.a Timeekspressen, Lavprisekspressen etc. Om du arrangerer en felles busstur og har lyst til å bli nevnt her, send oss en mail på info at gathering.org

Foto: Steinar H. Gunderson.