Takk for TG10


Hilsen fra Vegard Skjefstad.

Jeg sitter i skipet og skriver denne mailen.

Jeg har tid til det, fordi jeg har et fantastisk crew som står på til siste slutt. Mesteparten er pakket her, og alle som har vært her fra crew, har stått på hele veien.

De sier aldri nei når de blir bedt om å ta et område eller et gjøremål. Selv ikke når de egentlig bare skal dra på toget, så griper de saken ann. Jeg kan da hjelpe de med å få kjørt de på stasjonen, fordi jeg kan slippe oppgaven, stole på at den er gjort, så jeg kan hjelpe de tilbake.

Om noe, er dette den fremste verdien jeg synes TG10 har gitt meg. Den unike, egne tingen som gjør TG10 til noe helt spesielt. Følelsen av en være i en familie.

En fantastisk stor familie, siden den har bestått av alle på TG. Ikke bare de aller nærmeste, som for meg er organizere og deretter crew, men også deltagerne som har vært fantastiske i år.

Jeg har pratet til crew OG deltagere om enkle regler. 1. Ha det gøy 2. Sørg for at andre har det gøy.

Dere har alle gjort dette, og skapt deres eget TG. Dette er hensikten og målet med TG. Jeg vil ikke at TG skal være et sted hvor noen kommer for å være konsument, eller passiv tilskuer. Dere får alle oppgaver, en begrenset plass og strøm av oss.

Vi setter rammeverket, og det er opp til dere å fylle den.

I år, som har vært et fantastisk år, er nok det året i historien hvor alle på TG har gjort dette SAMMEN.

Jeg har vært med så lenge, at jeg kan ikke si at TG10 er det beste i historien, fordi det er å sammenligne innsats fra tidligere, eller unike opplevelser fra tidligere som ikke kan sammenlignes med årets TG.

Det jeg trygt kan si, er at TG10 var et år hvor JEG fant igjen gleden ved å være på TG. Jeg har hatt det utrolig morsomt. Jeg har jobbet mye, men har mest av alt hatt tid til å prate med folk. Nye i crew, gamle i crew, nye deltagere, og noen av de eldste av deltagerne som var med på de første TGene. ALLE har vært del i samme familien.

Jeg har ofte uttalt at målsetningen min med TG er at en person på TG skal komme å si at årets TG er det beste partyet han eller hun har vært på. I år vet jeg at det er MANGE MANGE flere enn en.

TG10 er en ny begynnelse for meg, og jeg tror for mange andre. TG10 fant igjen TGs sjel, og jeg lover at vi skal ta vare på den.

Andre partyer har blitt kommerse og glatte, og det skal TG aldri bli. Vi skal være vennlige, snille, radikale og utfordrende. Jeg har pratet med game som har visjoner for neste år som er store. Jeg har pratet med demo/creativia, som har enda større visjoner. Anders, vi skal redefinere betydningen av 4K i demoverden!

Dette både fordi TG har et ansvar for at dette skjer, men også fordi vi kan. Og vi kan, fordi vi er sterke nok. En ting er penger, som faktisk er lettere å få tak i enn noen kan tro. Det andre tingen er gløden i alle de ildsjelene som gjør TG som gjør det mulig å gjennomføre det.

Den siste er GLEDEN over å gjøre den, og GLEDEN over å delta på TG som arrangement, og vise respekt for de som bidrar med å være kreative. Enten det er som gamer, hyllebygger, demoscener, rebusløser, eller bare ved å prate med de rundt deg og finne på nye ting, få nye ideer, droddle på gale løsninger og bare LEKE med teknologi.

TG10 Submerged har fått en siste i betydning som dere har skapt selv. Vi var alle i samme båt og deltok i samme opplevelse som en enhet, submerged med hverandre.

Og det gjør meg stoltere enn noen få (eller mange, jeg er kjent for lange utledninger) setninger kan uttrykke.

Fra dypet av mitt hjerte, tusen takk og ydmykt takk for å ha gjort TG10 til et år som jeg vil leve på i mange mange år.

Vegard

 

Foto: Steinar Gunderson

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!

The Gathering 2011 kommer ett steg nærmere når vi nå lanserer en midlertidig side for partyet. Gå til gathering.org/tg11 for siste nytt

 

Scene.org Awards er et årlig show der fjorårets beste demoscene-produksjoner blir feiret og premiert. The Gathering har vært en stolt sponsor av dette arrangementet i en årrekke, og TG-deltakere har ivrig fulgt arrangementet over videostream. Neste år vil hele showet foregå i Vikingskipet!


Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.

 

Creativia-crewet har satt sammen en musicdisc med noe av den beste musikken og lydsporene fra dette årets kreative konkurranser. Alle sangene er laget av deltakere på The Gathering 2010 - Submerged. Last ned og gjenopplev den ekte påskemagien!


Hilsen fra Vegard Skjefstad.

 

KANDU vil at DU skal svare på denne spørreundersøkelsen for å gjøre TG enda bedre.


Hvis du deltok i de kreative konkurransene på The Gathering, eller om du var for sent ute til deadline, og du er på utkikk etter flere anledninger til å konkurrere kreativt, les videre!

 

Den kan nå lastes ned fra ftp.gathering.orgflac eller mp3.

Foto: Berge Schwebs Bjørlo


Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.

 

Ikke glem at vi har en egen videoside!


Den siste premieseremonien for de kreative konkurransene ble avholdt i natt, og TG er nå i ferd med å rundes av. Klikk for å lese listen over vinnere.

 

De første resultatene i de kreative konkurransene ble annonsert tidligere i kveld på scenen. Les videre for å se om du er en av vinnerne.


Vi kutter nettet klokken 11.45 og strømmen klokken 12.00. Alle deltakere må være ute innen 14.00

 

Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.


Hvert år gir vi litt ekstra oppmerksomhet til de crewmedlemmene som har hjulpet til med TG i 10 år.

 

Se hele lista over bidragene i torsdagens konkurranser, og les om hvordan du kan stemme på dine favoritter.