Livet etter The Gathering


Hvis du deltok i de kreative konkurransene på The Gathering, eller om du var for sent ute til deadline, og du er på utkikk etter flere anledninger til å konkurrere kreativt, les videre!

The Gathering er over for denne gang, og Creativia-crewet vil gjerne få benytte denne anledningen til å takke alle som deltok i konkurransene, og hjalp til å gjøre dette TG til ett av de beste noensinne! Om du likte deg i den vennelige, kreative atmosfæren i vår Creative Lounge så har vi ett tips til deg: Dra på demopartyer! Hvis du aldri har vært på ett demoparty før, så er det sannelig på tide. De handler om å samles i uformelle former for å konkurrere i kreative konkurranser omtrent som på TG, og selvsagt for å sosialisere og møte gamle og nye venner. Her er noen tips:

Solskogen

http://solskogen.demoscene.no

Solskogen er en årlig tilstelning som tar plass i Ås, omtrent 30 km sør for Oslo. Solskogen ble avholdt for første gang i 2002, og organiseres av flere både nåværende og tidligere crewmedlmmer fra The Gathering. Partyet tiltrekker seg også gjester fra flere nærliggende Europeiske land. Årets Solskogen vil bli avholdt fra den 16. til den 18. juli. Blandt fasilitetene kan vi nevne gratis grillmat, partytelt og spennende kreative konkurransen. Solskogen har på relativt få år blitt ett viktig sommerparty også på den internasjonale demoscenen. Vi gjør oppmerksom på at Solskogen har en nedre aldersgrense på 18 år, da det er tillatt å drikke alkohol under arrangementet. Alle som passerte Newbie Challenge på TG, og fikk sitt bidrag vist på storskjermen, vinner automatisk en gratis billett til Solskogen! Vi vil kontakte alle dette gjelder om ikke så lenge.

Kindergarden

http://kg.slengpung.com

Kindergarden (KG) er ett av de eldste demopartyene i Norge, og har blitt avholdt på forskjellige steder helt siden 1995. Selv om det fra begynnelsen av var ett rent Amiga-party, har Kindergarden nå ett vidt spekter av kreative konkurranser som er åpen for alle platformer. Kindergarden avholdes på Haga, omtrent 35 km nord-øst for Oslo mellom den 5. og 7. november 2010. På lik linje med Solskogen, er det også på KG slik at flere av arrangørene er med på, eller har fortid fra, å arrangere TG. Også i likhet med Solskogen, har KG en nedre aldersgrense på 18 år, da det er lov å drikke alkohol på partyet.

Assembly

http://www.assembly.org

Den enkleste måten å forklare Assembly på, er at "det er Finlands TG." På samme måte som TG, ble Assembly startet som ett demoparty i 1992. Siden da har det vokst til ett gigantisk dataparty for demoscenere, gamers, og alle de andre teknologiinteresserte typene mennesker som synes TG er et fint sted å tilbringe ferien sin. Assembly blir avholdt i August, i Hartwall Arena i Helsinki.

For mer informasjon om kommende demopartyer over hele verden, er det en god ide å sjekke ut http://www.demoparty.net jevnlig. Det er som oftest ganske enkelt å finne noen å reise med, og ett godt sted å begynne å se etter reisepartnere (ihvertfall om du er fra Norge) er forumene på: http://www.demoscene.no/forum/

Foto: Steinar H. Gunderson

Follow gatheringorg on Twitter
Har du kommentarer til artikkelen? Skriv den i forumet vårt!

The Gathering 2011 kommer ett steg nærmere når vi nå lanserer en midlertidig side for partyet. Gå til gathering.org/tg11 for siste nytt

 

Scene.org Awards er et årlig show der fjorårets beste demoscene-produksjoner blir feiret og premiert. The Gathering har vært en stolt sponsor av dette arrangementet i en årrekke, og TG-deltakere har ivrig fulgt arrangementet over videostream. Neste år vil hele showet foregå i Vikingskipet!


Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.

 

Creativia-crewet har satt sammen en musicdisc med noe av den beste musikken og lydsporene fra dette årets kreative konkurranser. Alle sangene er laget av deltakere på The Gathering 2010 - Submerged. Last ned og gjenopplev den ekte påskemagien!


Hilsen fra Vegard Skjefstad.

 

KANDU vil at DU skal svare på denne spørreundersøkelsen for å gjøre TG enda bedre.


Hvis du deltok i de kreative konkurransene på The Gathering, eller om du var for sent ute til deadline, og du er på utkikk etter flere anledninger til å konkurrere kreativt, les videre!

 

Den kan nå lastes ned fra ftp.gathering.orgflac eller mp3.

Foto: Berge Schwebs Bjørlo


Hvis du har vært uheldig og mistet noe, eller heldig og funnet noe andre har mistet, vær så snill å sende oss en mail til info at gathering dot org.

 

Ikke glem at vi har en egen videoside!


Den siste premieseremonien for de kreative konkurransene ble avholdt i natt, og TG er nå i ferd med å rundes av. Klikk for å lese listen over vinnere.

 

De første resultatene i de kreative konkurransene ble annonsert tidligere i kveld på scenen. Les videre for å se om du er en av vinnerne.


Vi kutter nettet klokken 11.45 og strømmen klokken 12.00. Alle deltakere må være ute innen 14.00

 

Nyeste utgave av TG-magasinet TheNewsGathering er nå klar for lesning. Vi byr på mange spennende sider med variert innhold.


Hvert år gir vi litt ekstra oppmerksomhet til de crewmedlemmene som har hjulpet til med TG i 10 år.

 

Se hele lista over bidragene i torsdagens konkurranser, og les om hvordan du kan stemme på dine favoritter.