MS Paint

"Forces of Nature" av griffsnuff - 6. plass i MS-Paint compoen på TG2010

Lag et mesterverk, piksel for piksel

Denne konkurransen er for deg som fnyser av alle de fancy verktøyene i dagens bildebehandlings-programvare. Bruk det enkleste tegneprogrammet tilgjengelig, og imponér alle med dine ferdigheter i hånd-piksling.

Regler

 1. Innlevering

  Bidrag til konkurransen skal leveres gjennom det web-baserte compo-systemet.

  Bidraget skal leveres som et ZIP- eller RAR-arkiv som inneholder følgende filer:

  • Bildet, i størrelse 1280*720 piksler. Du kan gjerne legge ved større versjoner også, men vi vil gjerne ha bildet i denne størrelsen til compovisningen.
  • En tekstfil som innholder kontaktinformasjon og informasjon om bildet. Her må du oppgi hvilket program eller hvilken Windows-versjon du har brukt.

  Tillatte filformater

  • PNG (.png)
  • BMP (.bmp)

 2. Tillatte verktøy

  Du burde naturligvis bruke MS Paint (Start -> Kjør -> mspaint) for denne konkurransen. Hvis du ikke har Windows installert har du lov til å bruke et tilsvarende program, så lenge det oppfyller følgende krav:

  • Ingen støtte for gradients
  • Ingen støtte for layers eller blending

  Alle elementer i bildet skal være tegnet i én og samme instans av programmet du bruker.

  Hvis vi mistenker at du har benyttet andre programmer eller hjelpemidler til tegningen din, vil vi kreve at du demonstrerer evnene dine i Paint for oss i crew. Hvis du ikke klarer å reprodusere mistenkelige elementer i tegningen din for oss, vil du bli diskvalifisert. Men seriøst, du er vel ikke så stusslig at du jukser i en MS Paint-konkurranse?

 3. Tekst i bildet

  Det skal ikke være noe tekst i bildet, med mindre det er en naturlig del av bildet. Hvis du for eksempel tegner en bil, har du naturligvis lov til å utstyre bilen med nummerskilt.

 4. Visning og avstemning

  I denne konkurransen vil det vises maksimalt 25 bidrag. Plassering i konkurransen vil bli avgjort ved avstemning fra publikum.

 5. Overordnede regler

  De overordnede reglene for de kreative konkurransene på the Gathering 2011 gjelder for denne konkurransen.

 
twitter • facebook • forums
x