First Demo Challenge

For oss i Creativia crew handler The Gathering først og fremst om å lære nye ting, treffe nye venner, og vise fram ferdighetene sine for et stort publikum. Dette er grunnen til at vi har en egen Creative Lounge, og til at vi arrangerer mange forskjellige konkurranser som du kan delta i. Den gjeveste av konkurransene våre har alltid vært demokonkurransen. Hvis du har vurdert å delta, men er redd for at du ikke har det som skal til, så bør du følge med: Vi er stolte av å presentere First Demo Challenge.

First Demo Challenge

Formålet med First Demo Challenge er å hjelpe nye talenter til å begynne på en demo, fullføre den, og delta i demokonkurransen på The Gathering 2011. Vi vil at alle som drømmer om å få sin første demo vist på TG11 skal kontakte oss. Send en e-post til demo@gathering.org og fortell hvem du er, hva du er flink til, og hvilke planer du har.

Hvis du og kompisene dine allerede har dannet en demogruppe: Strålende, det er bare å starte arbeidet! Hvis dere mangler en dyktig musiker, leter etter en programmerer, eller hvis du kanskje er helt alene og ser etter en ny demogruppe, så vil vi prøve å sette deg i kontakt med andre talenter som også vil ta utfordringen.

Få oppfølging fra våre Mentorer

Når du har registrert deg vil TGs Mentorer gi deg hjelp og støtte i månedene fram mot The Gathering 2011. I tillegg får du selvsagt prate ansikt til ansikt med dem i Creative Lounge når du er på plass i Vikingskipet. Alle som melder seg på denne utfordringen og lager ferdig en demo til konkurransen vil kjempe om en ekstra påskjønnelse. I tillegg til de vanlige premiene i demokonkurransen vil vi nemlig stille med litt ekstra godsaker til den beste nye demogruppen i konkurransen!

Hva venter du egentlig på? Kontakt oss på demo@gathering.org i dag og meld deg på First Demo Challenge, så kan plutselig denne påsken markere ditt gjennombrudd i eliten av demoscenen!

 
twitter • facebook • forums
x