Spill


Foto: Steinar H. GundersonVelkommen alle spillinteresserte

The Gathering 2011 vil by på mange spennende konkurranser som vi håper så mange som mulig setter pris på. Game har vært en del av The Gathering siden 90-tallet og har vokst seg store med konkurranser som har lokket svært mange deltakere. Vi har igjennom tiden spilt om heder og ære, store premier og noen ganger "kanskje" retten til å kalle seg Norges beste. The Gathering startet i fjor å bruke turnerings-pcer til store deler av turneringene. Dette øker nivået og kvaliteten på turneringene betraktelig og vi er sikker på at alle spiller med de samme forutsetningene. 

Dette gjør vi også i år. Game har et stort området i Nord ( der scenen sto tidligere ). Der vil alle spill-konkurransene foregå. Noen har alle kampene der, mens noen vil kun ha finaler der. Området ligger også rett ved seksjon 9, som i år er satt av til spillinteresserte som ønsker å sitte med folk som har samme interesse for spill. Dette gjør også at folk kommer svært nære stedet hvor konkurransene foregår.

Det blir konkurranser i både PC og konsoll med et samlet premienivå på ca 200.000 kroner. Konkurransene blir gjennomført på PCer som er spesielt utvalgt og med skjermer som støtter 120hz teknologi for å gi en best mulig opplevelse for deltakerne.

The Gathering startet også i fjor å tilby en helt spesiell billett for alle som er veldig interesserte i spill-konkurranser. "Pro-gamer" billetten gir alle som ikke ønsker eller trenger en fast plass i hallen som en vanlig deltaker retten til å delta i spill-konkurransene. Du får dermed mulighet til å delta uten selv å ha en egen PC med deg på The Gathering.

Vi har også valgt å øke fokuset på de kreative spill-konkurransene i år og kommer snart med flere annonseringer som vil glede svært mange deltakere. Følg med på Gathering.org for oppdatert informasjon.

Fra alle i Event:Game ønsker jeg å ønske alle velkommen til The Gathering 2011

Thomas Husbyn - Event:Game Chief
 
twitter • facebook • forums
x