Kjempesuksess!

Foto: Vetle Halvorsen
Vi konkluderer spillkonkurransene på The Gathering 2011 med resultater og store smil for godt gjennomførte turneringer!

Etter å ha huset spillkonkurranser i Quake Live, Heroes of Newerth, Trackmania, Minecraft og Starcraft II, samt noen kreative konkurranser, er det med stolthet vi legger et lokk over et kjempeår for spillkonkurransene på The Gathering.

Både spillere og tilskuere møtte opp med glede, kjempehumør og store smil i ansiktet. Vi ble vitne til noen av de beste kampene spilt til nå, og for alle dere som gikk glipp av moroa, så blir videoer av kamper publisert snart her på gathering.org

Alle så ut til å kose seg under sitt opphold på The Gathering 2011. Med nye Game:Arena så det ut til at vi traff en god note med både spillere og tilskuere, et avslappende hjørne litt vekk fra mesteparten av den obligatoriske The Gathering-støyen. Med en stor tribune for tilskuere, og deltakernes gaming zone rett ved, nådde vi vårt mål om å være en sentral plass for alle spillentusiaster på The Gathering. Også de mest profesjonelle spillerne viste stor glede over vårt arrangement, slik som Starcraft II-turneringsvinner SjoW sier:

– The Gathering er et kjempearrangement, selv om det kan være litt mye støy. Jeg trivdes godt på TG11, så dere vil mest sannsynlig se meg igjen neste år.

Selvfølgelig skal vi gjøre alt i vår makt for å gjøre neste års spillkonkurranser bedre enn noensinne! Vi er alt igang med arbeidet mot neste TG og håper å kunne se alle spillinteresserte menn og kvinner igjen neste år for ett nytt strålende arrangement.

Endelige plasseringer for spillturneringene

Starcraft II:
1. SjoW
2. SaSe
3. NightEnD

Trackmania Nations Forever:
1. Bergie
2. Moriah
3. Scream

Heroes of Newerth:
1. NoGrenades
2. Pandabearz
3. Broken Masma

Quake Live:
1. Fazz
2. Sadface
3. Pettern

Call of Duty: Black ops FFA PC:
1. Grim
2. Anjo
3. Aztr1x

Call of Duty: Black ops XBOX360:
1. foreign
2. focuzed
3. adverto

Minecraft - bygg Vikingskipet:
1. Eivind Olsnes
2. Sondre Knutsen
3. Håkon Jevnesveen

Real Life Game Staging:
1. Anonymous

 
twitter • facebook • forums
x