Show

Onsdag

The Gathering 2011 - Partly Cloudy-åpningssermoni

Klokken 20.00 trykker vi på lysbryteren for å lade opp den magiske atmosfæren i vikingeskipet før åpningsshowet fyrer igang. Pass opp for sporadiske lynnedslag og skybrudd på steder du ikke regnet med. Når mørket kommer er det et tegn på at det lønner seg å trekke mot scenen for å få med deg årets åpningsshow. Vi garanterer heftig musikk og fett lysshow!

 

Da Tweekaz @ The Gathering 2011

Årets TG sparkes igang med et skikkelig sett med hardstyle-musikk, fremført av noen av Norges beste innen denne sjangeren. Vi disker opp med lasere, røykmaskiner og annet fanteri, så tar Da Tweekaz seg av resten. De er velkjente for sin kjærlighet til 8-bit-lyden, noe vi antar vil passe den gjennomsnittlige TG-deltakeren rimelig bra. Musikken til Da Tweekaz har blitt spilt av flere av verdens mest kjente hardstyle DJer, som COone, Tatanka, Brennan Heart, Isaac osv. De er de eneste signerte hardstyle-artistene i Norge, og sto bak fjorårets Hardstyle DNA anthem. Vi tror dere har et flott show i vente!

Sjekk ut Da Tweekaz på youtube og Spotify mens dere venter på påskeferien ;)

Vi er også stolte over å si at vi støtter våre egne. Da Tweekaz har 5 år som TG-deltakere bak seg og mange har nok hørt musikken deres blant radene i vikingeskipet fra før. Vi synes det var på tide å flytte dem fra gulvet og opp på hovedscenen.

 

OVRPWR

OVRPWR er et lovende pop-rock/electronica band, som startet sin karriere nettop på The Gathering, da de vant High Quality Music-compoen i 2010. Bandet ble startet av Alexander "Flipside" Odden, og Andreas Groth. På The Gathering 2011 stiller de med full besetning, og leverer knallfet musikk som kan minne litt om Pendulum og andre DnB-, Dubstep-, Trance- og House-band. Gå ikke glipp av denne konserten!

 

The Gathering 2011 ByteSized

Velkommen til én time lang guidet tur gjennom deres påskeferie i Vikingskipet. Vi forteller dere hva som skjer, hvor det skjer og hvorfor dere ikke bør gå glipp av det. Møt opp foran scenen og få med deg hva årets TG kan tilby deg, slik at du får mest mulig ut av turen din til Hamar!

 

Torsdag

 

Veslemøy & Kvikksølvguttene

 

Gjør dere klare for en god latter. Veslemøy & Kvikksølvguttene er blant norges beste på improvisasjonsteater, og kommer til å levere et show som ingen har sett før, og som ingen heller vil se igjen. For de uinnvidde, så er impro-teater et standuplignende konsept, der ingen av deltakerene vet hva de egentlig skal gjøre på scenen. Regissøren legger opp artige kontekster, og artistene improviserer resten derfra. Møt opp og tren lattermusklene!

 

Fredag

Finn frem finstasen og kom opp til scenen, i det vi drar i gang årets viktigste prisseremoni.

Det 9. årlige Scene.org awards

Photo: Scene.org

Hvert år imponerer dere deltakere oss med fantastiske bidrag i de forskjellgie kreative konkurranssene her på The Gathering. Men The Gathering er ikke alene om å samles rundt de kreative kreasjonene som produseres bak mang en dataskjerm verden rundt. Scene.org awards ærer de beste kreasjonene fra fjoråret innen grafikk, programmering, musikk og mer. Tidligere år har vi tilbudt dere stream fra Tyskland, men i år har vi fått den æren å være vertskap for demoscenens Oscarutdeling. Gå ikke glipp av dette showet, som inneholder blant annet:
  • Premieutdelinger!
  • De beste demoscene produksjonene fra 2010!
  • Hyggelige showverter!
  • Live-stream med det tyske demopartyet Revision!
  • En eksklusiv fremføring fra de mystiske demoscene-artistene LFOdd og MC VocODD, fra den enda mer mystiske demogruppen ODD, Demo Compo vinneren fra TG03!
  • Flere premieutdelinger!

Selv om du kun er marginalt interessert i data og kreativitet, er dette virkelig et show du ikke kan gå glipp av. Skru opp partyfaktoren og kom tidlig for å få gode plasser!

Lørdag

 

Mental Magi med Henry Leander Andersen

 

Et hypnoshow er ikke bare underholdende, det er overraskende og fascinerende. Du kan aldri på forhånd vite hva som kommer til å skje, da de som blir hypnotisert utrykker sin egen oppfattelse av virkeligheten. Når du ser en du kjenner godt plutselig lever ut sine skjulte sider og fantasien deres virkelig er aktiv, kan det være vanskelig å holde latteren tilbake. På Henry sine hypnoseshow er det ingen som blir gjort til latter. Du vil oppleve et show hvor det er fokus på å få demonstrert forskjellige "hypnotiske fenomener" og de forskjellige umiddelbare reaksjoner som vi mennesker er i stand til å utrykke.
 
twitter • facebook • forums
x