Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Velkommen alle spillinteresserte

Velkommen alle spillinteresserte

 

Velkommen til årets utgave av The Gathering. Game Crew ønsker alle velkommen til The Gathering 2012 og håper så mange som mulig vil delta i årets konkurranser. Vi fortsetter der vi slapp i fjor, med ett ønske om å være enda bedre i år. Som tidligere år vil vi huse mange flotte konkurranser, og vi håper dere alle vil sette pris på dem ved å delta. Konkurransene vil bli holdt i vårt eget området profesjonelt satt opp med pcer og på deltagernes egne pcer.


Dette er tredje året på rad vi vil ha ett eget området dedikert for profesjonell e-sport. I år vil vi igjen sette opp et stort området med pcer i den nordre svingen av skipet for å lage vår egen «Game:Arena». Her vil noen konkurranser spilles fullt ut fra start til slutt, mens andre kun vil ha sine finaler spilt her. Området blir laget for å fremme kompetitiv spilling, også kjent som e-sport og vil være game crew sin arena under hele The Gathering 2012.

Ved Game:Arena vil du også finne Game:Desk. Dette er game crew sin egen info-desk for alt som har med spillkonkurransene å gjøre. Alt fra spørsmål til påmelding av spill-konkurransene vil bli håndtert her.

Det er mye moro i vente også om du ikke ønsker å delta selv. I tillegg til å se kamper live ved Game Arena eller ved hovedscenen, vil vi sette opp en profesjonell stream der du kan se alle de viktigste kampene med kommentatorer og eksperter.

Spørsmål og tilbakemeldinger
Vi oppfordrer alle til å sjekke Game sine sider på gathering.org for å holde seg oppdatert, og om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger kan du gå til vårt forum.

Foto: Vetle Halvorsen