Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe

League of Legends

League of Legends er ett action-RTS/MOBA-spill utviklet, og utgitt av Riot Games. Med en type spillmekanikk hvor man spiller 5 mot 5 kamper i «fields of justice». Fokuset ligger mye på lagspill hvor man må lese motstanderen og hele tiden være på tærne og ha hyppige taktikk-endringer underveis. Vi gleder oss til å se hvordan kampene utspiller seg under The Gathering 2012.

 

Konkurransen

Der er totalt 8 plasser for lag i turneringen, disse vil bli delt ut på følgende måte:

 • 4 lag vil bli invitert av The Gathering
 • 4 lag vil kvalifisere seg igjennom en BYOC-Kvalifisering Onsdag, første dag av The Gathering 2012


Inviterte

The Gathering 2012 er stolt av å presentere årets inviterte lag til League of Legends turneringen. Disse lagene er blitt direkte ivitert til hovedturneringen på The Gathering 2012:

 • Lions eSport
 • Team BX3
 •  Loud Eskimos
 •  MaseTV 

Inviterte lag vil bli publisert her fortløpende.

 

BYOC Kvalifisering (Bring your own Computer)

Denne kvalifiseringen vil bli spilt på deltagerenes egne medbrakte datamaskiner under den første dagen av The Gathering 2012. Opp til 64 lag vil få muligheten til å kjempe seg inn i hovedturneringen for League of Legends. BYOC-kvalifiseringen starter 20:00 på onsdag 4. april, og siste mulighet for å melde seg på er 19:00 samme dag.

BYOC-kvalifiseringen spilles i "best av en" format, gruppespill og dobbel eliminering. Vi ønsker alle lag lykke til, og håper så mange som mulig melder seg på!

Husk at du må også være i irc kanalen #tg.lol på quakenet!  (Klikk her om du ikke har en irc klient)

 

Hovedturneringen

Hovedturneringen vil spilles på egne dedikerte datamaskiner som blir rigget til i et eget e-sport område av gamecrew. Denne siste og avgjørende delen av konkurransen vil bli holdt fra torsdag til og med lørdag av The Gathering 2012.

Hovedturneringen vil spilles i "best av tre", gruppespill og enkel eliminering sluttspill. Hvor førsteplassen i hver gruppe går rett til semifinale og andre/tredje-plassene går til kvartfinale. Sisteplassen vil være slått ut.

Det vil være totalt 8 lag i hovedturneringen, og disse blir delt inn i to grupper. De inviterte vil få første og andre seed. De BYOC-kvalifiserte får tredje og fjerde seed. Mer informasjon om strukturen til turneringen kan du se i regelsettet:

 

Spillere og lag må sjekke inn for hovedturneringen:

 1. Når du ankommer The Gathering 2012, må du og ditt lag sjekke inn hos Game:Desk for å bekrefte din annkomst.

 2. Spillere og lag må fylle ut et skjema med kontakt- og bankkonto-informasjon hos Game:Desk – det er spillerenes og lagenes eget ansvar å sørge for at denne informasjonen er gitt til The Gatherings administrasjon og at informasjonen oppgitt er korrekt. Om informasjonen oppgitt er på noe vis ukorrekt kan dette resultere i tap av premier.

  Vær snill og sørg for at du har alle kontakt- og bankdetaljer klare når du møter opp hos Game:Desk – inkludert informasjon om bankkonto, internasjonale koder og andre nødvendige detaljer.

 3. Husk å møte opp til kamp minimum 30 minutter før oppsatt kamp tid.


** Hvis du har noen tekniske problemer må du gjøre følgende:

1. Strømbrudd: Kontakt Security og deretter gi beskjed til Game Desk.

2. Nettverket går ned: Kontakt Security og deretter gi beskjed til Game Desk.

Hvis det rammer en av dine kamper, vil den bli forsinket. Dersom dere ikke gir beskjed i tid (20 minutter maks), vil en walkover bli erklært, og du vil automatisk tape kampen.

 

Premier for hovedturneringen:
Totalt: 70 000 NOK
1.plass – 40 000 NOK
2.plass – 20 000 NOK
3.plass – 10 000 NOK