Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe

Generelle regler

Generelle regler for spillturneringene på the Gathering

Disse reglene gjelder for alle spillturneringene, med mindre reglene for en bestemt turnering sier noe annet.


 1. Rett til å delta

  Alle deltagere med gyldig billett til the Gathering 2012 har rett til å delta i spillturneringene som avholdes.

  Medlemmer av crew har også lov til å delta.

  Alle som ønsker å delta må både være registrert via nett om turneringen krever dette (f.eks ved kvalifisering på nett før TG12) og registrere seg ved Game sin desk før onsdag 4.April kl 19.00.

 2. Antall Turneringer per deltaker

  Hver deltager kan delta i så mange spillturneringer en selv vil. Men aldri mer enn en gang per turnering.

  Det vil ikke bli tatt hensyn til spillere/lag som deltar i flere turneringer. Hver turnering blir spilt etter egen tidsplan, og om noen kamper krasjer på tverst av turneringer vil spilleren/laget bli diskvalifisert der spilleren/laget ikke møter opp.

 3. Minimum antall deltagere for å gjennomføre en turnering

  En turnering vil bli avholdt hvis den får fire (4) eller flere spillere/lag. Hvis ikke kan turneringen bli avlyst, eller slått sammen med en lignende turnering.

 4. Diskvalifisering

  Vi forbeholder oss retten til å diskvalifisere eller avvise spillere/lag for enhver årsak vi finner passende.

  Sikre måter å bli rammet av dette på er å bryte reglene for en turnering, eller de generelle reglene for alle turneringene.

  Dette kan være noen, men ikke alle tilfellene:

  • Usportslig opptreden
  • For sent oppmøte til kamp.
  • Unødig drøye ut en kamp.

 5. Offentliggjøring av Demo/Replay

  The Gathering forbeholder seg ikke-eksklusiv rett til offentliggjøring av alle demo/replays og andre filmer som blir tatt under turneringene.

 6. Krav om tilgjengelighet

  Det er krav om at spillere/lagledere skal være tilgjengelig til alle tider under turneringens gang. Dette gjelder også for kvalifiseringer som foregår på nettet.

  De skal oppholde seg i irc-kanalen #tg.game på quakenet og den oppgitte irc-kanalen for spillet de deltar i.

  Spillere skal bruke navnet og/eller kallenavnet de har registrert seg med. Dette er for å gjøre det lettere for alle å vite hvem som kontakter hvem.

 7. Premieutdeling

  Alle skal delta på premieutdelingen som foregår rett etter endt finale i turneringen. Dette gjelder for alle turneringer. Spillere/lag som ikke deltar kan miste hele eller deler av premien sin.

  Det er deltagernes eget ansvar å forsikre seg at The Gatherings administrasjon har riktig kontakt og bankkonto informasjon for å kunne gi ut premiene.


  Hvis det blir for få deltagere i en turnering, vil The Gathering forbeholde seg rettighetene til å fjerne deler av premiene for konkurransen. Også om kravet i punkt 3. blir holdt.

 8. Klager

  Alle klager skal leveres på god og formell måte. Senest 24 timer etter oppsatt kampstart.

 9. Endringer i regler

  The Gathering forbeholder seg retten til å endre, justere, fjerne og legge til nye regler helt frem til dørene stenger for TG12. I så fall vil reglene oppdateres på TGs nettsider. Det er deltagerens eget ansvar å sørge for at en selv opptrer i henhold til de sist publiserte reglene.  Reglene for de diverse spillene finner du under spillets side i menyen til venstre.