Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe

Minecraft


Føler du for å kaste bort ekstra mye tid på å plassere blokker oppå blokker i påsken? Da har du kommet til rett sted! Den første Minecraft konkurransen var holdt på The Gathering 2011, hvor utfordringen var å gjenskape "Vikingskipet".


In a galaxy far, far away

Det stemmer. Dette er årets tema for minecraft compoen!
 
Siden selve temaet for The Gathering 2012 er "At the end of the universe, syntes vi temaet for minecraft compoen passer perfekt!
 
Kanskje vårt rom-vikingskip kan gi dere litt inspirasjon til bidraget deres?
 
Vi håper vi får se mange spennende og kreative bidrag, og selvfølgelig at DU vil være med! :)

Konkurransen er ganske enkel. Det meste er lov med tanke på prosjektet du leverer, så lenge det er laget i Minecraft. Vi tillater at en gruppe jobber på ett prosjekt sammen (mer om dette lenger ned). I tillegg så må dere følge og huske på ett par retningslinjer, det følgende er reglene for konkurransen:
 

Regler:

 • En gruppe kan ikke bestå av fler enn 5 personer.
 • Minst én person fra gruppen bak bidraget må være en deltaker på The Gathering 2012.
 • Minst 20 "screenshots" må tas med jevne mellomrom fra start til slutt av hele byggeprosessen. Merk bildene med: "Building_"
 • Minst 15 bilder må tas av det ferdige prosjektet. Merk bildene med: "Final_"
 • Bidraget skal leveres inn på en DVD eller minnepenn. Denne skal inneholde en README, screenshots/bilder og en zip/rar av "world/save" filene.
 • Prosjektet må være levert til Game: desk innen den offisielle tiden og datoen listet nederst på denne siden. Ethvert prosjekt som leveres inn etter fristen blir ikke en del konkurransen.
 • README filen må inneholde navnene til alle som bidro til prosjektet, og navnet på "gruppen". Samt en liten tekst som forteller litt om byggeprosessen.
 • Om noe mangler når bidraget leveres inn, vil bidraget være ugyldig og bli diskvalifisert. Dette kan rettes opp og leveres på nytt før tidsfristen er ute.
 • Dommerne vil være spesielt utvalgte medlemmer av årets crew på The Gathering 2012. Dommerens valg er endelig. Kun bidrag som strider mot regler og lover kan endres etter dommerne har gjort ett valg.
 •  Texturepacks er ikke tillatt.

  *Hvordan finne dine world/save-filer:

  Windows XP / Windows 7:
  %appdata%\.minecraft\saves

  Mac:
  /Users/Your User Name Here/Library/Application Data/minecraft
  /Users/Your User Name Here/Library/Application Support/minecraft/saves

  Linux:
  ~/.minecraft

  Om du har din egen minecraft server, så bør du vite hvor worldfilene ligger ;)

  Premier:
  1.Plass 5 000 NOK
  2.Plass 2 500 NOK
  3.Plass 1 250 NOK

  Premien må plukkes opp av minst en representant listet i readme filen til det vinnende bidraget. Om ingen fra gruppen kan være tilstede på prisutdelingen, så vil premien bli donert til en annen konkurranse på The Gathering 2012. Premiene vil bli delt ut på den offisielle Game:crew premieutdelingen Lørdag 20:00. Om prisutdelingen er forsinket på noen måte, og en gruppe av gode årsaker da må dra før prisutdelingen drar igang, vil premiene ettersendes senere. 

  Innlevering:
  Senest mulig innlevering er 14:00, Lørdag 7.April.