Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe

Underholdning

WintherStormer

WintherSTormer er en elektronisk diffusjons tutti band. Eget for disse er at musikerene opptrer med analgt utstyr. De improviserer musikken direkte, manuelt, live, og uten pre-programmert hjelp. Musikken er en blanding av Berlin school electronisk musikk, progressive rock, Kraut, og fri-form improvisasjon.

I bandet finner vi medlemmene Terje Winther, Erik Stormer, Atle Pakusch Gundersen, og Marthin Helland.

Seymoure bits

Seymoure Bits er en av dem mange skikkelsene til artisten Bas Bron, som ofte blir kalt for Europas svar på Prince eller Dam Funk. Han er en talentfull producer / underholder, og har vunnet mange priser for dette. Dette inkluderer blant annet MTV Europe Mobo-Award, hvor han var producer for et nederlandsk electro-rap-crew ved navn "De Jeugd Van Tegenwoordig" (DJVT). DJVT (på norsk "Dagens ungdom") er et banebrytende band som har inspirert en helt ny bølge av electro-funk grupper i Europa og videre. Bas sine rytmer har påvirket mange album verden over. Bas er også en del av Comtron, som er et vel-respektert merke i electro-verdens undergrunn. Comtron har blant annet støttet Kraftwerk på deres siste tour i Europa.

C-MEN

C-MEN started original I 1998 som en duo, når Julian Van Aalderen møtte Sjors Timbachat ved media/kunst avdelingen til AKI kunst akademi i hjembyen Enschede. Julian introduserte Sjors for animasjon, og etter å ha vært med på en forelesning av nederlandske Captain Video, bestemte de seg for å bli Amiga Video Jockeys (VJ)  ved å bruke Captain Video sitt verktøy MNU, skrevet spesielt for Commodore Amiga maskinen. I begynnelsen gjorde de for det meste visualiseringer for electro, techno,  drum'n bass, noise, og syre gigs over hele landet, men det tok ikke lange tiden før de dro over grensene for å spille i blant annet Kroatia og Sør-Korea med kunst-organisasjonen Planetart.

Sjors var også den drivende kraften bak en serie VJ-battles, blant annet den første noen gang holdt i Nederland, hvor både inter- og nasjonale Video Jockey lag ville vise frem ferdighetene deres samtidig på flere skjermer, samt utstillinger på det nederlanske Rijksmuseum og foredrag av nykommende VJ-utviklere.

De kom også i kontakt med folkene bak Micromusics, et web-community for chipmusic entusiaster. Dette resulterte i mange show i både Europeiske og Amerikanske byer, samt å organisere show med internasjonale chip-musikere.

Etter fem år splittet de up, da Sjors ville fokusere mere på sin kjærlighet for tegning, og ble en inspirerende figur innen "paper-toy" scenen. I mellomtiden fortsatte Julian med VJ-ing, started C64-orkesteret, gjorde et videoklipp for Lenny Kravitz, og holdt flere VJ-workshops og foredrag på skoler i Moskva, Bergen, og Brüssel.

På ti-års jubileumet gikk de igjen sammen, og gjorde et siste sett som en duo. Julian fortsetter til i dag med VJ-ing.