Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe

Foredrag

NAO

Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo tar med en av verdens mest avanserte roboter - NAO Next Gen - til The Gathering i påsken, og gir foredrag om sosial robotikk, kurs i robotprogrammering og demonstrasjoner av roboten. NAO, som til daglig brukes i forskning innenfor språkteknologi, representerer begynnelsen på en ny tid, hvor roboter kan interagere naturlig med og utføre jobber for mennesker.

Windows 8

Johan Arwidmark, en av verdens fremste dployment-eksperter holder en imponerende session om hva du kan forvente deg av Windows 8-klienten. Du vil være om verktøy og få tips om hvordan du installerer Windows 8, så vel som et dykk i nye funksjoner, inkludert Metro UIet og kul ny hardware-støtte. Du vil lære hvordan du raskt lager en "Windows-8-alt-i-ett" ISO og deployment fra USB, inkludert drivere og applikasjoner, så vel som dual booting med Windows 7 ved hjelp av den oppdaterte VHD support. Du kan forvente masse tips, triks og live demonstrasjoner i dette foredraget.

Visual Studio 11

Vi går gjennom programmering av Windows 8. Du får en gjennomgang av hvordan du som helt nybegynner kan utvikler apps til Windows 8. Du får en introduksjon til Visual Studio 2011, og hvordan du kan bruke Visual Studio 2011 til å lage apper for Windows 8.

Technology in 20 years

Simon McCallum forteller hvordan livet og spill kommer til å være i 2032 om vi kommer dit.

Parallell programming

Simon McCullum om hvorfor spill i dag kjører sakte på din fantastiske maskin og hva som kommer i fremtiden.

Digital Forensics

Beskrivelse kommer

Creativia keynote

Beskrivelse kommer