Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Stem!

Stem!

Etterhvert som de kreative konkurransene blir vist fra hovedscenen i kveld, får du sikkert favoritter blant bidragene. Det kan til og med hende at du håper på at ett eller flere bidrag vinner konkurransen. Du er i den heldige situasjonen at du faktisk kan påvirke resultatet direkte - ved å stemme på dine favorittbidrag i konkurransene!

Det kan være verdt å notere seg at det kan se ut om man kan velge alle tre alternativene på ett enkelt bidrag - men dette vil bare medføre at bare den første av stemmene vil bli registrert. Så ikke forsøk på det med mindre du vil kaste bort din andre og tredjeplasserings-stemme :)

Hvor?

Du kan stemme ved å gå til adressen compo.tg12.gathering.org og logge inn med din GeekEvents (eller Wannabe, om du er en del av crewet) brukerkonto. Her kan du stemme på alle konkurranser umiddelbart etter compovisningene.

Hvordan?

Når du vel er innlogget på siden, skal du trykke på det nest siste alternativet nederst til venstre, Vote. Etterhvert som konkurransene er ferdig på scenen, vil de dukke opp her, og kan stemmes på. Klikk på compoen der du ønsker å avgi din stemme.

 

Når du er på en compo sin stemme-side, vil det være ett screenshot ved siden av bidragene for å illustrere hvilket som er hvilket bidrag. Bestem deg for dine topp tre, og og ranger dem på første, andre og tredje plass. Det bidraget du velger som første plass vil få tildelt tre poeng, andre plass får to poeng, og tredje plass får ett poeng.