Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr

Seks nyttige tips til crewsøknaden

Så, du vil være en av oss? Vi har samlet noen tips som kan være nyttige i søkeprosessen.

The participant’s guide to the universe
  • Skriv forståelig og saklig, hold deg helst til bokmål, nynorsk eller engelsk. En godt skrevet søknad med korrekt språk kan gi et bedre førsteinntrykk.
  • La chiefen få vite hvorfor akkurat du bør velges inn i dette crewet. Vær spesifikk – ved å si at du kan bidra «med din erfaring» eller «ved å være et positiv tillegg til crewet» vet vi fortsatt lite om deg.
  • Beskriv relevant bakgrunn eller erfaring som du mener kan komme til nytte.
  • Husk at chiefen kun ser søknaden din, ikke noe mer – han eller hun kan ikke gjette seg frem til hvilke egenskaper du har dersom du ikke beskriver dem. Selv om tekstfeltene er små, så er det ikke noe galt i å skrive utfyllende.
  • Få en venn eller foreldre til å se over søknaden før du leverer den. Det kan være greit å få ekstra tilbakemelding.
  • Tenk nøye over hvorvidt du vil prioritere valgene dine eller ikke. Dersom du har et litt for ambisiøst førstevalg kan det bli vanskelig å komme inn i det hele tatt. Grunnen er at chiefer prioriterer å se på de som har sitt crew på førstevalg først, og crew-valg nummer to og tre er kanskje fullt idet du har fått avslag fra ditt førstevalg. Husk å lese crewbeskrivelsene nøye, og svar på eventuelle tilleggsspørsmål etter beste evne.
  • (Ninjatips: Sørg for å gjøre deg selv kjent. For å oppnå dette kan du for eksempel henge på forumet vårt, IRC-kanalen vår og delta på andre dataparties, eller bli med i en annen del av TG-crewet. Dette er en vanlig langtidsstrategi for de som ønsker å komme inn i crewene med høye opptakskrav.)