Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Programmeringsseminar torsdag
Foto: Sigurd Sveen

Programmeringsseminar torsdag

I dag presenterer vi tre programmerings-relaterte seminar - alle sammen fra hovescenen!
Loungen

Progammering for nybegynnere

Progammering for nybegynnere holdes av Liam S. Crouch klokken 13:55, og er en introduksjon til objekt-orientert programmering, mer spesifikt Java. Her vil det utforskes prinsipper og vises enkle eksempler som kan få deg i gang med programmering.

Liam vant Beste nykommer-prisen på The Gathering 2011, samt at han tok tredjeplassen i Game Development-konkurransen med spillet Caveman.

Demoprogrammering i XNA

Petri Wilhelmsen fra Microsoft skal holde seminar om hvordan man kan programmere en demo i XNA. Dette foregår på hovedscenen klokken 14:50. Så, hvis du er nysgjerrig på demoprogrammering, XNA eller begge, er det bare å møte opp og la Petri fortelle deg alt om det!

Petri er Developer Community Manager for Microsoft Norge, og har en lang historie med deltakelse på The Gathering, hvor han har deltatt i demokonkurransene flere ganger.

Spillutvikling for nybegynnere

Liam S. Crouch kommer tilbake på hovedscenen klokken 15:45 for å snakke om spillutvikling for nybegynnere. Dette seminaret kan sees på som en fortsettelse av seminaret tidligere i dag, og bygger på samme kunnskapen. Gjennom seminaret vil du få en introduksjon til hvordan det spesielle start-kitet som er satt sammen fungerer, og hvordan man kan lage enkle spill fra bunnen av.

Etter seminarene kan du selvfølgelig komme til vår Kreative Lounge og få mer hjelp og veiledning fra våre mentorer. Vi håper vi ser deres bidrag i fremtiden basert på hva dere har lært her!