Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr

Billetter tilgjengelig i kveld, klokken 19:00

Billettlotteriet vil stenge, billettkøen starter og butikken åpner 13. desember. I butikken finner du også matbilletter.

Billetter og plassreservasjon

Aller først, det er ingen grunn til å hamre Geekevents i hjel! Når butikken åpner i morgen vil du få en e-post med informasjon hvilken plass i køen du har fått tildelt.

Enda ikke i kølotteriet, du har ingen tid å kaste bort, dra til Geekevents og meld deg inn nå.

60 timer i butikken

Når du har fått tilgang til butikken vil du ha 60 timer til å fullføre din ordre. Dersom du ikke fullfører ordren din innen den tiden vil du bli sparket ut av buikken må stille deg i kø på nytt.

Dette er en reduksjon fra tidligere år, med 72 timer tilgang til butikken og er et trekk vi gjør for at du skal få tilgang på de søte, søte billettene raskere. Sjekker du ikke e-posten din ofte kan det være en idé å bestille SMS-varsling (et valg man finner hos Geekevents).

Matbilletten tilbake

Matbilletten vil også bli tilgjengelig hos Geekevents i morgen og vil som i fjor koste 400 kroner (pluss 19 kroner billettavgift). 

Denne billetten gir deg 3 frokoster og middager hos Nordre Sving på TG. Frokostene er buffeter med bl.a pålegg, brød, egg, melk og kaffe. Du får også 3 middager, men menyen er foreløpig ikke avklart (i fjor var det stroganoffgryte, kjøttkaker i brun saus og tacobuffet, alle komplett med alt tilbehør).

Du sparer ca 20% på å kjøpe alle måltidene samlet ekskludert gebyr. Denne tjenesten leveres av Nordre Sving.

Betalingsmuligheter

Geekevents opplyser om at de aksepterer betaling med VISA, MasterCard og norsk nettbank.

Har du tynt med penger nå kan du ta kontakt med Geekevents, så hjelper de deg bakover i køen.