Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Plassreservasjon
Foto: Vetle Halvorsen

Plassreservasjon

Gjør klar Geekevents-kontoen din, detaljene om plassreservasjon til The Gathering 2012 finner du her.

Billetter og plassreservasjon

Vi har nå stengt muligheten for plassreservering og innsjekk. Hvis du ikke har sjekket inn eller reservert plass enda, kan du gjøre dette i en separat kø når du ankommer. 


Større salkart finnes her.

Som tidligere år åpner vi plassreserveringen gradvis. Dette gjøres slik at både større og mindre grupper får sitte samlet.

NB. Plassreservasjon stenger 2. april 23:59.

Utsatt en dag

Plassreservasjonen som skulle startet klokken ni ble utsatt en time. Dessverre vi over ting som sammen gjorde at det ikke ville være forsvarlig å starte plassreserveringen i kveld.

For å ikke holde folk våkne utover natten og fant vi ut at det mest fornuftige - og rettferdige var å utsette første seatingpulje et døgn.

Plassreservasjonen åpner som følger:

  • 9. mars 22:00 - plassreservasjon for de med 30+ billetter.
  • 10. mars 21:00 - plassreservasjon for de med 20+ billetter.
  • 11. mars 21:00 - plassreservasjon for de med 10+ billetter.
  • 12. mars 21:00 - plassreservasjon for de med 5+ billetter.
  • 13. mars 21:00 - plassreservasjon åpner for alle.
  • 21. mars 21:00 - forhåndinnsjekk starter på Geekevents.org.

Samtidig minner vi om at siste mulighet for refundering av billetter er 4. mars 23:59.

Ps. En guide til hvordan man seater ved hjelp av Geekevents finnes her (kun engelsk).

Pps. De som har en creative-billett reserverer ikke plass gjennom Geekevents, dette gjøres ved ankomst.

Forhåndsinnsjekk

Den 21. Mars starter forhåndsinnsjekket på Geekevents.org. På dette tidspunktet vil du motta en e-post med informasjon på, som sender deg til Geekevents.org for forhåndsinnsjekk.

Forhåndsinnsjekken går ut på at man må bekrefte hvorvidt man skal bruke billettene selv eller ikke. Dersom du er bruker for mer enn én billett blir du spurt hvorvidt hver av de resterende billettene er for eget bruk eller for en annen bruker. I det første tilfellet blir billetten markert som ugyldig for innsjekk. I det andre tilfellet må du velge en annen bruker av billetten.

Etter dette må du bekrefte at personalia er korrekt, før du får laste ned en PDF med innsjekkingsbevis som må skrives ut og tas med til TG. Innsjekkingsbeviset blir også sendt på epost.

Vennligst merk at et innsjekkingsbevis ikke er det samme som en gyldig billett. Statusen til billetten i Geekevents er det som er avgjørende.

Soneinndeling

I år har vi delt opp hallen i 4 soner (bestående av totalt 9 sektorer) for å sørge for at du får den beste party-opplevelsen. Sonene er som følger, plasseringen kan du se på kartet over.

Sone 1, sektor 1: Hardware zone

For de som liker hardwaremodding, pc-bygging og lignende. I denne sonen ønsker vi et moderat lydnivå, så dette er ikke stedet for gigantiske høyttalere.

Sone 2, sektor 2: Silent zone

Det er mange som har etterspurt en sone med et lavere lydnivå, og dette gjør vi nå mulig. Vi forventer ikke at det skal være musestille her, men det er lurt å begrense seg til mindre høyttalere eller headset. Dette området ligger rett ved Creativia og ChillOut som kan by på spennende foredrag og aktiviteter.

Sone 3, sektor 3-8: Party zone

I denne sonen har vi ingen spesielle restriksjoner, kun kreativiteten og brannsikkerheten som setter grenser. Det er flest plasser i party-zonen, men vi er jo et dataparty.

Sone 4, sektor 9: Gamer zone

Dette er sonen for deg som skal delta i spillkonkurransene, eller bare er interssert i å spille. Vi forventer at det er litt roligere her, slik at man lettere kan konsentrere seg om spillingen, headset anbefales. Utover det er det ikke noen krav om å gjøre noe spesielt.

Temperatur

Temperaturen i hallen stiger med 5000 deltakere og datamaskiner, noe som fører til at vi må lufte. Luftingen foregår i all hovedsak ved å åpne portene i hver ende av hallen, så det vil være noe kjøligere ved plassene i ytterkantene til høyre og venstre på kartet.. Samtidig er det generelt sett varmere mot midten av radene, gjennom hele skipet.