Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Kreative Konkurranser

Kreative Konkurranser

Start kompilatorene! Sveiv i gang synthesizeren! Spiss dine digitale blyanter! Her er årets kreative konkurranser!
Kreative konkurranser

De kreative konkurransene på The Gathering er din sjanse til å vise frem kreasjonene dine til et stort publikum, få live tilbakemeldinger og vinne store premier og priser.

Reglene for de kreative konkurransene er nå publisert. Konkurransene har et felles sett med generelle regler, samt egne tilleggsregler for hver enkelt konkurranse.

Reglene spesifiserer flere ting, hovedsakelig hvilke formater bidragene må være i, og hva slags innhold vi ønsker. De forklarer også hvordan en konkurranse vil gjennomføres.

Dersom du planlegger å delta i en konkurranse, må du passe nøye på at bidraget ditt følger reglene. Hvert år hender det at vi må diskvalifisere bidrag fordi de ikke følger reglene, ofte på grunn av småting som kunne vært unngått.

Hvis vi oppdager problemer med bidragene prøver vi selvfølgelig å finne ansvarlig for bidraget så vedkommende får ordnet bidraget sitt. Noen ganger er dette ikke mulig, og da må vi dessverre
avvise bidraget. Så, for å være sikker på at dette ikke skjer med deg, sørg for å
lese reglene for de kreative konkurransene.

Uansett, ikke la deg skremme av at reglene er litt formelle. Det viktigste er jo at du viser oss noe kreativt. Vi gleder oss til å se DITT bidrag!

Les reglene for de kreative konkurransene.