Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Kreative billetter er fortsatt tilgjengelige!
Foto: Maria Syvertsen

Kreative billetter er fortsatt tilgjengelige!

Hvis du er interessert i kreativ databruk har du fortsatt mulighet til å delta på The Gathering i år.
Billetter og plassreservasjon

De vanlige billettene til The Gathering 2012 er mer eller mindre utsolgt. Noen få billetter vil komme tilbake når folk avbestiller eller ikke fullfører bestillingen sin, men det vil derimot ikke være lenge igjen før samtlige av de vanlige billettene til The Gathering 2012 er utsolgt.

Men håpet er ikke ute, for vi har fortsatt igjen billetter til Creative Lounge. Som du kanskje vet, vil deltakere med Kreativ billett sitte i vår Kreative Lounge, et eget kreativt område i Vikingskipet. I dette området vil det bli organisert kreative seminar, vi vil ha mentorer som kan hjelpe med programmering, grafikk og musikk. Dette er også et veldig sosialt område, hvor man kan møte mange andre mennesker med samme interesser. Med andre ord, det å bli bli med oss i vår Kreative Lounge er en perfekt måte å få mest mulig ut av The Gathering 2012!

I år vil det bli holdt seminar om programmering, grafikk og musikk, og forhåpentligvis vil disse inspirere deg til å lage noe fantastisk, og delta i våre konkurranser. For mer informasjon om seminarene, titt innom vår seminarside.

Vi vil også arrangere et bredt spekter av kreative konkurranser, fra den tradisjonelle Demo-konkurransen, til musikk- og grafikkonkurranser. Hvis du kan programmere, lag en demo eller bli med i Hardcore Programming. Hvis du liker å lage musikk, kan du delta i Freestyle Music eller lage en remix i Fast Remix. Hvis du er mer grafisk av deg, hvorfor ikke bli med i Freestyle Graphics eller Rendered Graphics? Vi har til og med en MSPaint-compo! For mer informasjon om konkurransene, ta en titt på siden vår om konkurranser.

Som du ser vil det være mye som skjer i vår Creative Lounge under The Gathering 2012, så ikke gå glipp av dette! Og hvem vet, kanskje du er demoscenens neste superstjerne?

Hvis du vil kjøpe en slik billett velger du Creative-billett på geekevents.org. Du må fortsatt skrive en kort søknad der du forklarer hvorfor du ønsker en Creative-billett.

Hvis du har kjøpt en vanlig billett til The Gathering 2012, er det fortsatt mulig å endre billetten din til en Kreativ billett. I så fall kan du sende søknad til demo@gathering.org, så vil vi hjelpe deg.

Kreative billetter koster 800 NOK (+38 NOK i avgift), eller 250 NOK (+12 NOK i avgift) for Creative Ticket uten sitteplass.