Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Fullpakket Creative Lounge!
Foto: Steinar H. Gunderson

Fullpakket Creative Lounge!

TGs mest prominente demoscenere, filmregissører, spillutviklere, musikkprodusenter og kunstnere har samlet seg nok en gang!
Loungen

Vi kan med stor begeistring melde at nesten 200 av TGs ivrigste kreative deltakere vil samle seg i den kreative sektoren av universets ende denne påsken!

Vi er nå veldig nær tomme for Kreative billetter som gir permanent plass i Creative Lounge. De siste billettene vil gå til søkere som har med bidrag i Demo, Intro eller Fast Intro-konkurransene. Hvis du har plan eller ambisjon om å delta i noen av disse, er det lurt å nevne det i søknaden.

Kreative billetter uten sitteplass ("No-Seat") vil være tilgjengelig i ubegrenset antall frem til partyet starter, og også under partyet. Med en slik "No-Seat"-billett kan du fortsatt delta i alle konkurransene, seminarene og festlighetene. Du får ikke en permanent arbeidsplass, men hvis du tar med en laptop til Lounge-området kan du jobbe på bidrag der så lenge vi har plass.

Merk at for å bestille en Kreativ billett under partyet må du søke og få det godkjent via GeekEvents før du ankommer vikingskipet, ellers kan du bare kjøpe vanlig dagspass i døren (som er dyrere hvis du planlegger å være der i mer enn en dag).