Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr

Noroff SC2 Resultater

Noroff kvalifiseringen i Starcraft II er nå over og en vinner har blitt kåret

Spillkonkurranser

LucifroNDen norske siden SC2.no holdt nylig Noroff kvalifiseringen for Starcraft II. Denne er nå over og en vinner har blitt kåret. Noroff har tidligere sagt de vil betale for vinnerens inngangsbillett til The Gathering 2012 samt opp til 1 500 NOK i reiseutgifter. Etter å ha gått ubeseiret helt frem til finalen var det Pedro "LucifroN" Moreno Duran som viste frem noen vinnende trekk i en veldig jevn finale mot Rickard "SortOf" Bergman.

"Jeg er veldig glad, spesielt etter en så jevn finale. Det føles kjempebra å være kvalifisert. Jeg er fornøyd med mitt spill, selv om jeg spilte noe dårligere i finalen enn i resten av kvalifiseringen", kommenterer LucifroN om sitt spill.

Tidlig i kampen så det ikke like bra ut for LucifroN da han tapte 2 – 1 i første sett, noe som førte til at kampen ble tatt til en nervepirrende siste sett av denne dobbel eliminering kvalifiseringen. Der gjennomførte en tydelig sliten LucifroN ett dristig trekk ved å bruke hellions og banshees i ett forsøk på å avslutte kampen tidlig ettersom han slet sent i rundene mot broodlord spillet til SortOf. Hans sjansespill lønnet seg, ikke lenge etter han fikk sine hellions inn i drone-linjen til SortOf ble 'good game' postet og LucifroN kunne feire sin seier.

LucifroN er nå kvalifisert til hovedturneringen på The Gathering 2012 ved å ta en av invitasjons plassene, dette gir han høyeste seed for hovedturneringen. Vi gratulerer han med seieren og håper vi får se flere flotte kamper fra han på The Gathering 2012.

Endelig resultat kan sees her.  

Foto: Liquipedia