Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Starcraft II Casting
Foto: IMBAtv - Jack Stone

Starcraft II Casting

Noroff University College bringer IMBAtv til The Gathering 2012
Spill generelt

Vinnerne av TG12 Starcraft II turneringen i år kan forvente å få utdelt sin del av en 100 000 kroner (rundt $ 17300 US) premiepott, hvor de 8 beste spillerne mottar hver sin andel av pengene. Den beste spilleren i år vil vinne 55 000 kroner (over $ 9500 US), og de neste 7 får sin del av den totale potten basert på deres plassering.

Kvalifiseringene for Starcraft II turneringen på TG12 har blitt støttet av Noroff University College og tiltrakk et rekordstort antall spillere, med nesten 500 deltakere, inkludert spillere fra Sør-Korea, USA og Tyskland, kan vi forvente en spennende hovedturnering under The Gathering 2012.

The Gatherings pressekontor kunngjorde i dag at Chris 'McDuffs' Crevling sammen med en gruppe av representanter fra IMBAtv vil gi fargerik og humorøs kommentering til turneringen som skal spilles på The Gathering 2012. McDuff's karriere, som spenner over mange år, har gitt han en "fan"-skare av tusener, og hans signatur steam punk stil og selverklærte "episke skjegg" vil være et velkomment tillegg til The Gatherings allerede fargerike kommentatoroppstilling. Vitalt for å få årets kommentatorer på plass, har vært Noroff University College's støtte til turneringen og IMBAtvs forberedelser. Crevling sa dette om partnerskapet, "Noroff og The Gathering har vært en absolutt glede å jobbe med".

 

For mer informasjon, hold et øye med Spill-seksjonen på gathering.org.