Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Jakter nye filmtalenter på TG
Foto: Vetle Halvorsen

Jakter nye filmtalenter på TG

Regisser din egen film, bli med Hollywood-regissør Harald Zwart på jobb

Kreative konkurranser

Nå ønsker den norske stjerneregissøren å gjøre litt ekstra stas på ett av de mest lovende talentene, for å løfte flere norske filmskapere ut i den store verden.

Premierer beste regi

Den heldige vinneren av «Best direction award», en regifilmkonkurranse i regi av The Gathering, får en drømmedag i Hollywood. Vinneren blir plukket opp av Harald Zwart på flyplassen i limousin. Deretter følger en omvisning på filmsettet til den norske regissøren hvor vinneren får se hvordan film gjøres i storskala. Og ikke nok med det! Som en ekte filmregissør får det unge talentet en egen regissørstol på settet.

«Jeg ønsker å inspirere og stimulere ytterligere til det kreative miljøet på The Gathering, som har fostret mange nye talenter opp gjennom årene. Jeg har mye å lære av disse unge talentene og vil jeg gjerne gjøre litt ekstra stas på vinneren. Forhåpentligvis vil premien lokke flere unge til å prøve seg som filmskaper,» sier Harald Zwart.

Vil styrke kreativiteten

Vi i The Gathering håper premien vil gi en solid vitamininnsprøyting for de som skal delta, og forhåpentligvis også bidra til å styrke arrangementet som et kreativt miljø for inspirasjon og utvikling.

«For å sette enda sterkere fokus på det som skjer på The Gathering, og spesielt på de kreative sidene ved arrangementet, har vi vært så heldig å få med oss Harald Zwart, som vil gi en fantastisk opplevelse til den lykkelige vinneren,» sier Simon Eriksen Valvik, informasjonsansvarlig ved The Gathering.

Vinneren av «best direction award» kåres av en jury bestående med Harald Zwart i spissen på TG12. Konkurransen ble annonsert i går med Harald Zwart ansikt-til-ansikt via videokonferanse direkte fra LA.

Regler

Regelene for konkurransen følger General rules og Freestyle Video

For bilder, film og lyd fra videokonferansen med Harald Zwart stikk hit.