Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr

Vanlige billetter

Billettkø-lotteriet åpner første desember.

Billetter og plassreservasjon

Som tidligere år vil vi operere med et lotterisystem for å avvikle billettsalget. Denne løsningen er valgt for å gjøre prosessen mer rettferdig.

Fra første desember er det mulig å melde seg på billett-lotteriet på geekevents.org. Ved å melde seg på får man tildelt en tilfeldig plass i køen når billettsalget startet. Husk at det ikke spiller noen rolle når du melder deg på kølotteriet, så lenge du gjør det før lotteriet slutter. Vi kommer tilbake med nærmere beskjed før lotteriet stenger.

Etter dette oppfører køen seg som normalt, og nye oppføringer havner i kronologisk rekkefølge. Køen er felles for alle billettypene bortsett fra Pro-Gamer-, Creative-, og Creative-no-seat-billettene (les mer om billettypene i FAQen). Du velger type og antall når du kommer frem til butikken.

Du vil få oppdateringer på epost etter hvert som du beveger deg fremover i køen. Det er også mulig å få disse oppdateringene på SMS, det koster 5kr per mottatte melding. Når det blir din tur har du 72 timer til å fullføre kjøpet, hvis ikke mister du muligheten den runden. Du kan kjøpe opp til fem ordinære billetter om gangen.