Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Registrering til spill
Foto: Steinar Gunderson

Registrering til spill

Forhåndsregistrering til BYOC turneringene er nå åpnet, dette er hva du må gjøre for å kunne delta.
Spillkonkurranser

Snart skal vi åpne portene til The Gathering 2012 og årets spillturneringer, og det er sikkert noen som lurer på hvordan man kan delta i årets spillturneringer. Vi håper at du vil få den informasjonen du trenger om hva du må gjøre før TG12 åpner og etter du har ankommet partyet, etter du har lest denne lille nyheten.

BYOC (Bring Your Own Computer)

BYOC kvalifiseringen blir holdt den første dagen av The Gathering 2012, og er siste sjanse til å kvalifisere seg for hovedturneringen. Registrering og sjekk-inn for BYOC-turneringen stenger 19:00 om ikke annet er spesifisert. For at BYOC-turneringen skal gå som vi ønsker, er det nødvendig at dere som vil delta har en BinaryBeast konto, dette for at spillere selv skal kunne rapportere kampresultat og kunne gå videre til neste kamp.

Dette er det du trenger å gjøre for å kunne delta i BYOC-turneringen på The Gathering 2012:

 1. Logg inn med din BinaryBeast-konto eller lag en helt ny konto!

 2. Vær sikker på at dine spillprofiler er koblet opp mot din BinaryBeast-konto (Battle.net ID/Summoner name, etc)

  Du kan også sette dine ID'er/summoner name som ditt "Display name" i BinaryBeast.

 3. Meld deg på i den turneringen du vil delta i. Du vil finne en link til registrering under hvert spill i menyen til venstre.

  MERK: I Battlefield 3 og League of Legends er det kun lagledere som trenger å registrere laget for å delta i turneringen. Men, alle i laget må møte opp og sjekke inn hos Game:Desk når de ankommer The Gathering 2012. (Mer om dette under)

  Du har nå holdt av en plass i turneringen, men du må fortsatt sjekke inn for å bli en bekreftet deltager. (Din plass kan fortsatt bli tatt av en annen deltager om du ikke sjekker inn i tide)

 4. Når du ankommer The Gathering 2012 må du og hele ditt lag sjekke inn hos Game:Desk, dette må bli gjort før 19:00 på Onsdag, 4. April. Etter du og ditt lag har sjekket inn vil dere være bekreftet som deltager i turneringen, og ingen andre kan ta deres plass.

 5. Kom deg på IRC og kanalen for ditt spill. Om du ikke har en IRC-klient vil du finne en link til en web-klient under BYOC-seksjonen på spillsidene. (Naviger ved å bruke menyen til venstre)


Hovedturneringen:

Hovedturneringen er der mest action skjer. Den blir spilt i Game:Arena, ett e-sport området laget for å huse dette årets spillbegivenheter. For å kunne spille i hovedturneringen må du enten ha blitt invitert, kvalifisert deg igjennom en online-turnering eller kvalifisert deg igjennom BYOC turneringen. Spillere og lag må også sjekke inn for hovedturneringen:

 1. Når du ankommer The Gathering 2012, må du og ditt lag sjekke inn hos Game:Desk for å bekrefte din annkomst.

 2. Spillere og lag må fylle ut et skjema med kontakt- og bankkonto-informasjon hos Game:Desk – det er spillerenes og lagenes eget ansvar å sørge for at denne informasjonen er gitt til The Gatherings administrasjon og at informasjonen oppgitt er korrekt. Om informasjonen oppgitt er på noe vis ukorrekt kan dette resultere i tap av premier.

  Vær snill og sørg for at du har alle kontakt- og bankdetaljer klare når du møter opp hos Game:Desk – inkludert informasjon om bankkonto, internasjonale koder og andre nødvendige detaljer.

 3. Husk å møte opp til kamp minimum 30 minutter før oppsatt kamp tid.