Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Kreative Spillere
Foto: Delta 139

Kreative Spillere

Gamere kan også være kreative! Er du en gamer og har lyst til å gjøre noe kreativt?
Generelt

Liker du å spille spill, men ønsker samtidig å gjøre noe kreativt på The Gathering 2012? Ikke noe problem! I år kan alle våre kreative gamere delta i flere konkurranser som involverer spill.

Det vil være kreative konkurranser for de fleste gamere på The Gathering 2012; alt fra å lage ditt eget spill til å spille ditt favorittspill og gjøre noe kreativt ut av det.

NGA Game Development og NGA Themed Game Development

Creative-teamet har inngått partnerskap med Norwegian Game Awards for å gi utviklere og programmerere muligheten til å konkurrere for premier ved å lage et eget spill. Dette er en flott måte å stimulere dine egne kreative sanser, fordi du kan lage nesten hva du vil. Hvis du er ny til spillutvikling men alltid har ønsket å lage ditt eget spill kan du få masse hjelp fra våre mentorer i Creative-området. Altså er manglende evner ingen unnskyldninger for å å ikke levere ditt eget bidrag!

Minecraft Creation

Minecraft har vokst og vokst, og involverer nå millioner av spillere verden rundt - et ekte tegn på at hvem som helst kan være kreative om de vil. Vi vil vise dette på The Gathering 2012, og det er derfor vi fortsetter suksessen fra i fjor med å arrangere en Minecraft Creation-konkurranse. Målet er enkelt: Vi gir dere et tema og du overrasker oss med det største og mest fantastiske verket du kan skape. I fjor var utfordringen å gjenskape "Vikingskipet". I år er vi ved universets ende, så vi har valgt et passende tema - "At the End of the Universe".

Best Game Movie

Liker du å skape filmer eller korte klipp med action, men ønsker ikke å forlate alle spillene dine hjemme? Da kan du delta i vår Best Game Movie-konkurranse. Det er ikke mange regler du trenger å følge, og opplegget er enkelt: Lag en film. Så lenge den er tydelig relatert til spill og har et sterkt spilltema så skal vi med glede gi vår dom. Det er mange stilarter å velge mellom; fra de populære frag-filmene og racing-filmer til spillrelaterte kortfilmer med ekte skuespillere - Med deg i hovedrollen!

Hva venter du på? De fleste av disse konkurransene er allerede åpne så du kan begynne med ditt bidrag! Så, sett i gang. Bli kreativ - Du må delta for å kunne vinne!