Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Det kreative Gathering - dag 1
Foto: Kristoffer Nes Langemyhr

Det kreative Gathering - dag 1

Velkommen til den første av våre daglige morgen oversikter over hva som skjer i dag på det kreative The Gathering!

Loungen

Først og fremst, velkommen til The Gathering 2012! Vi kommer til å ha en «hva skjer i dag»-artikkel hver morgen gjennom hele TG, slik at du ikke går glipp av noe viktig. På denne, vår aller første dag, håper vi du har kommet deg godt på plass i skipet, og arbeider hardt med bidragene dine!

Kunngjøringer

Oppgaven til Small HTML konkurransen kommer til å bli annonsert 03:00, og Fast Remix kitet vil bli sluppet i morgen tidlig klokken 10:00, så sørg for at du er klar for disse!

Tidsfrister

Den første tidsfristen er allerede i morgen, og du trenger å ha levert bidraget ditt i følgende konkurranser før fristen går utM Themed Photo (10:00), MS Paint (15:00), Fast Remix (16:00), Themed Graphics (17:00), Sanestation Music (23:59) og Freestyle Music (23:59).

Creativia-tid!

Det virkelig store i kveld, er showet vi skal holde på hovedscenen, som begynner 23:15, og varer i en hel time! Creativia-sjef Anders Lassen, med utvalgte gjester, kommer til å gi en kort introduksjon til alle de kreative konkurransene, samt vise eksempler på noen av de mest utsøkte bidragrene fra tidligere år. Til slutt kommer vi til å vise utvalgte demoer fra tidligere år, for å virkelig gi deg inspirasjon til arbeidet.

Det var alt for i dag, vi håper på å se dere alle sammen rundt om i vår kreative lounge. Om du har spørsmål eller andre ting, kom gjerne innom helpdesken vår i creative lounge, og snakk med en av våre svært hyggelige og hjelpsomme medarbeidere der.