Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Tidsfrist for spillturneringene
Foto: Dawn Patrick-Brown

Tidsfrist for spillturneringene

Vil du delta i spillturneringene må du huske å registrere deg, tidsfristen for dette er snart over.
Generelt

Det er stille før stormen her på The gathering 2012 sitt gameområde. Alle bordene er satt opp og pc-ene er klare, men det er ingen som sitter ved dem ennå. Det er stille, men om noen få timer braker det løs når turneringene starter!

Om du ikke ennå har registrert deg for noen av turneringene bør du gjøre det så raskt som mulig, tidsfristene er snart ute og vil etter det ikke ha en mulighet for å spille. Proffesjonelle spilllere (Inviterte eller kvalifiserte) vil også måtte sjekke inn for turneringen hos Game:Desk som er på andre siden av Game:Arena i forhold til Qpad scenen.

Dette årets BYOC (Bring Your Own Computer) turneringer vil starte allerede i dag på The Gathering, og tidsfristen for å registrere seg nærmer seg med stormskritt, for å delta må du følge DENNE guiden og sørge for at du er sjekket inn før tidsfristen for ditt spill er ute:

  • League of Legends: Stenger 19:00
  • Battlefield 3: Stenger 19:00
  • Starcraft II: Stenger 20:00

Sørg for at du har alt klart når du kommer for å sjekke inn for turneringene, og husk at hele ditt lag må komme for å sjekke inn om du deltar i ett lagspill, også om du har en manager.

Det er mange lag som stiller til start i år, det kommer til å bli kjempe! Kjente lag som Lions EK, Team Dignitas, Team BX3 og Epsilon så vel som mange andre gode lag. LoL turneringen er godt på vei med 4 inviterte lag, og Battlefield 3 turneringen vil nok bli like så bra. Starcraft II turneringen er vår hovedturnering i år med spillere fra hele verden. Vi har også en kjempe god oppstilling med kommentatorer, som inkluderer det velkjente IMBA.tv sammen med de norske kommentatorene Kenneth "Kjartan" Gjersdal, Tom-Egil "HoppeH" Fossåskaret, Roger "RogerRus" Rusten og Richard "RiChY" Rørmark.

Du finner mer informasjon om spillturneringene under spillsidene -

Leauge of Legends

Battlefield 3

Starcraft II


Good Luck and Have Fun!