Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Søk crew

Søk crew

Wannabe – vårt nettbaserte rekrutteringssystem – er nå åpent!

Generelt

Wannabe har i år fått en oppgradering, både på visnings- og kodesiden. Det er fremdeles like enkelt, send inn din søknad via wannabe.gathering.org.
Du trenger ikke å registrere ny bruker dersom du allerede har en – da kan du logge inn med ditt brukernavn og passord fra «gamle» Wannabe.

Crewet

Å være crew på The Gathering er virkelig noe helt spesielt. Én gang i året samles vi for å realisere TG-eventyret. Det finnes mange spennende arbeidsoppgaver for de som har evnen og/eller viljen. 

Vi har Event som med sine kunnskaper innenfor scenedesign, inkludert lys, lyd og AV, og dekorasjoner vekker arenaen til live. De står også bak compoer - både gaming og kreative - de underholder på scenen og bak scenen sørger de for at all moroa blir foreviget. 

Så har vi Security, som tar vare på oss alle sammen, blant annet forhindrer de trøbbelmakere i å komme inn i skipet. Medic-teamet hjelper dem som skulle ha akutt behov for medisinsk assistanse. 

Tech er menneskene som hvert år fortsetter å levere et av verdens største midlertidige nettverk. De har også ansvaret for alt vi trenger av servere (DHCP og mye, mye mer) i tillegg til å tilby support for alle våre deltagere. 

Det du leser nå er produsert av Info-crewet, som også lager systemer som Wannabe, skriver for gathering.org og alle andre informasjonskanaler. Info:desk hjelper alle som har spørsmål under arrangementet, og presse-crewet behandler alle pressehenvendelser. 

Sist, men ikke minst er det Core, som gjør det de andre ikke gjør. De sørger for at crewet får mat, tar seg av logistikk, sponsorer og alt annet som måtte dukke opp. 

Gjør deg kjent med de forskjellige crewene ved å lese crewbeskrivelsene.

Vil du gjøre søknaden din best mulig, vi har samlet seks gode tips, les dem.