Nebula
The Gathering 2012 At the end of the universe
Sosiale medier: Facebook, Twitter, Google+, Flickr
Det kreative Gathering - dag 2
Foto: Kristoffer Nes Langemyhr

Det kreative Gathering - dag 2

Vi har komme til andre dagen på The Gathering. Dagen bringer både foredrag og tidsfrister.

Loungen

Kunngjøringer

Oppgaven i small HTML konkurransen ligger nå ute! Kittet i Fast Remix er også sluppet, du kan finne det her, reglene for konkurransen kan du finne på regelsiden for fast remix.

Tidsfrister

Det er tidfrister i dag, så husk å levere bidrag i Themed Photo (12:00), MS Paint (15:00), Fast Remix (16:00), Themed Graphics (17:00) og Sanestation Music (23:59).

I morgen (fredag) er det tidsfrister i Rendered Graphics (12:00), Freestyle Graphics (12:00), Fast Intro (18:00), Freestyle Video (23:59) og Hardcore Programming (23:59).

Foredrag og seminar

Torsdagen bringer mange gode foredrag og seminar fra hovedscenen. Her kan du lære mer om programmering i «Progamming for beginners» som holdes av Liam S. Crouch (13:55), som også holder foredrag om «Game development for beginners» klokken 15:45. Crouch tok tredjeplassen i fjorårets Game Development med Caveman.

Microsoft skal holde foredrag om «Demo-programmering i XNA» klokken 15:45, og det kommer enda et foredrag om spillproduksjon klokken 21:55 fra Noroff med «Alex Trowers Making Games? Great!».

Er du interesset i musikk, lyd og produksjon, anbefales det sterkt å dra på foredragene til Magnus Sørlie (aka Kaktusen). «The Secrets of Bass and Sound Design» klokken 16:40 og «Inspiration to Music Production» klokken 18:15.

Så, kom deg opp av stolen, kom deg til scenen og få med deg disse foredragene! Du kan lese mer om hva som skjer på scenen i tidsplanen til The Gathering.

Mentorer

Ellers så er alle mentorene våre på plass, så bruk dem, mas på dem og lær noe! Du kan lese mer om hvem dem er, hva de kan og hva de gjør på mentorsidene.