Vikingskipet, Hamar
27.–31. mars, 2013

Fast Remix

Vi bringer låt - du lager remix. På 6 timer.

Reglene i denne konkurransen er enkle, men resultatene kan bli imponerende: Vi legger ut en låt, og alle lydklippene som ble brukt for å lage låta. Fra startskuddet går har du seks timer på å lage din egen tolkning av låta. Du kan bruke alle verktøy du har til rådighet.

Regler

 1. Innlevering

  • Bidrag til konkurransen skal leveres gjennom det web-baserte compo-systemet.
  • Alle bidrag skal leveres som et zip- eller rar-arkiv som inneholder både selve låta, samt en kort tekstfil med informasjon om låta (artist, låttittel og eventuell annen informasjon) i tillegg til kontaktinformasjon.
  • Du burde også levere med en femten (15) sekunders sample (MP3) som skal representere låta di. Denne blir gjort tilgjengelig i compo-systemet for å gjøre det enklere for folk når de skal stemme.
 2. Obligatorisk bruk av utlevert materiale (remix-kitet)

  Bidraget må benytte gjenkjennbare deler av originalsporet, enten samplet fra det utleverte materialet eller gjenskapt.

  Vi tillater cover-versjoner, for de som føler at de kan gjøre en bedre jobb enn originalartisten. Det må også være mulig å gjenkjenne originalen. Å oversette teksten til klingon, for så å synge den til en til en annen melodi vil ikke bli godtatt.

 3. Forhåndsutvelgelse

  Vi vil forsøke å spille alle bidragene for publikum. Hvis det er flere bidrag enn vi har tid til, kommer vi til å velge ut de låtene vi synes er best, basert på underholdningsverdi og teknisk kvalitet.

 4. Tillatte lydformater

  • MP3
  • Ogg Vorbis (.ogg)

  Bidrag i andre filformater vil bli diskvalifisert.

  Gjør deg selv og alle andre en tjeneste, og bruk en bra encoder med høy bitrate under encodingen. Låta vil høres bedre ut når den blir spilt, så ikke vær gjerrig. Husk også å tagge filene dine skikkelig!

 5. Bruk av opphavsrettslig beskyttet innhold

  Bruk av opphavsrettslig beskyttet innhold uten eksplisitt tillatelse fra rettighetshaver er ikke tillatt. Alle deltagere må være forberedt på å kunne dokumentere at de har bruksrett for samples brukt i bidraget. Hvis tilfredsstillende dokumentasjon ikke kan fremskaffes vil bidraget bli diskvalifisert.

  Du har naturligvis lov til å bruke alt materialet i remix-kitet vi gir ut.

 6. Maksimal lengde

  Tre (3) minutter.
  Ikke ta makslengden som et pålegg om å fylle tre minutter. Seks timer er ikke mye tid for å lage en remix, og å gjenta deg selv for mye bare for å fylle tiden vil antageligvis kjede publikum til døde.

 7. Kåring av en vinner

  Vinneren vil bli kåret ved avstemming fra publikum.